Ads by INTERNET PROTV

Focuri de arma in judetul Mures! Un barbat agresiv a fost impuscat de politisti cu opt focuri de arma ca sa poata fi capturat

Embed:

Dupa ce a terorizat un sat intreg, un barbat de 42 de ani a fost linistit de omenii legii doar dupa ce acestia au folosit armamentul din dotare. Politistii au fost nevoiti sa procedeze astfel pentru a-l opri pe omul care ataca cu furca satenii.

De cateva zile in satul Jacodu din judetul Mures, localnicii erau terorizati zi si noapte de un satean. Barbatul de 42 de ani care locuieste cu mama lui, s-a inarmat cu o furca si fara niciun motiv ataca oamenii care treceau pe langa el. Satui de amenintari, localnicii au chemat politia. Numai ca politistul din zona a fost fugarit si el cu toporul si cu furca.

Pentru a aplana conflictual, politistul din zona a cerut intariri. La fata locului au sosit imediat trupele speciale ale politiei. Barbatul insa s-a baricadat in podul surii si nu s-a lasat intimidat de oamenii legii. Politistii au fost nevoiti sa decoperteze podul, dar si asa omul i-a atacat cu furca. Unul dintre politisti a fost ranit la fata si muscat de deget.

Politistii au tras 8 focuri de arma. L-au nimerit pe individ in picioare. Barbatul a fost transportat la spital, iar starea lui este stabila. El a fost operat si este internat la sectia de ortopedie. Dupa ce isi va reveni barbatul va fi audiat de politisti si supus unei expertize psihiatrice.

In ceea ce priveste politistul ranit in actiune, acesta a fost externat din spital dupa ce medicii s-au ocupat de ranile suferite la deget si la nivelul fetei.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 29 Februarie 2016
  • Focuri de arma in judetul Mures! Un barbat agresiv a fost impuscat de politisti cu opt focuri de arma ca sa poata fi capturat
  • Focuri de arma in judetul Mures! Un barbat agresiv a fost impuscat de politisti cu opt focuri de arma ca sa poata fi capturat
Citeste mai multe despre: Ardeal, Mures, barbat agresiv, politisti, focuri de arma,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed