Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Evadeaza din online in offline, cu scop caritabil! Clujenii sunt invitati de un terapeut sa iasa din spatiul virtual

Evadeaza din online in offline, cu scop caritabil! Clujenii sunt invitati de un terapeut sa iasa din spatiul virtual

Clujenii sunt invitati marti, 16 mai 2017, la prima intalnire din seria de evenimente “Marea evadare IN realitate”, prin care terapeutul Cristina Varo isi propune sa-i ajute pe oameni sa se reconecteze cu cei din jur.

In cadrul evenimentului clujenii sunt provocai sa iasa din mediul virtual pentru o seara de conectare adevarata, fata in fata. In plus, evenimentul este unul caritabil prin care vor fi dotate cu rechizite mai multe scoli din Nepal.

“Oamenii evadeaza de obicei DIN realitate. Si aleg sa evadeze fie in calatorii, fie in retele sociale: Facebook, Instagram, Twitter. M-am gandit ca este timpul sa facem invers aceasta calatorie si sa ne reintoarcem la autentic si la relatiile reale dintre oameni. Ne cunoastem deja de pe Facebook, s-ar zice ca stim multe unii despre altii la cat de usor ne aratam preocuparile, vacantele, gandurile, atitudinile fata de altii sau fata de diverse situatii de viata. Comunicam usor din spatele ecranului, dar cata lejeritate si bucurie am gasi in noi daca ne-am si intalni? Cata naturalete ar mai fi in a ne privi si a ne da un like din priviri sau printr-un gest?”, spune Cristina Varo, terapeut, coach si trainer specializat in relatii interumane si initiatoarea acestui proiect.

Intalnirea are un scop caritabil - acela de a sustine expeditia din Nepal organizata de asociatia Life Education for All. Participantii vor contribui la strangerea de bani si rechizite scolare pentru copiii din Nepal. Donatia recomandata e de 30 de lei.

In cadrul evenimentului participantii vor avea ocazia sa iasa din spatiul virtual, se vor cunoaste si se vor redescoperi prin intermediul jocurilor de interactiune pe care le va propune Cristina Varo, vor cunoaste alti oameni cu care vor impartasi, de data asta in mediul real, ganduri, impresii, dorinte.
Intalnirea are loc marti, 16 mai, intre orele 18:00-20:30, la ceainaria Doamna T de pe strada Napoca numarul 10 din Cluj-Napoca.

Pana la intalnirea fata in fata detalii si inscrieri sunt disponibile online, pe eventul de Facebook Marea evadare IN realitate: https://www.facebook.com/events/118432448726770/.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 15 Mai 2017
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, eveniment caritabil, evadare, virtual,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed