Competitii de traducere si de programare, peste 4.000 de oportunitati de cariera si premii, la Targul de Cariere din Cluj

Competitii de traducere si de programare, peste 4.000 de oportunitati de cariera si premii, la Targul de Cariere Cluj Global si Targul de Cariere in IT

ncepe saptamana carierei la Cluj! Aproximativ 120 de companii si organizatii organizeaza mini-interviuri cu candidatii, de marti si pana vineri, la cele mai importante evenimente de recrutare din aceasta toamna.

Totul intr-o atmosfera relaxata, din care nu lipsesc competitiile, premiile si concursurile. Ambele evenimente au loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si reunesc companii si organizatii care in total cauta peste 4.000 de angajati. In plus, au loc seminarii si competitii contra-cronometru de traducere (marti si miercuri) si de programare (joi si vineri), iar participantii se pot inscrie in tombola Pegas la care pot castiga o bicicleta.

Traduceri contra-cronometru si Atelierul Digital Google, la TdC Global

Organizatorii Targului de Cariere ii provoaca pe participanti sa-si arate priceperea la traducere. Astfel, marti si miercuri in cadrul targului are loc competitia Speed Translation Challenge, iar participantii sunt provocati sa-si arate priceperea si viteza la traducere.

O alta atractie o reprezinta Atelierul Digital Google, in cadrul caruia specialistii Google vor discuta cu peste o suta de tineri care vor face primii pasi in online, isi vor dezvolta aptitudinile digitale si vor invata ce inseamna digital marketing si cum pot avea o cariera in acest domeniu.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Ce companii recruteaza la TdC Cluj Global

Companii importante de la nivel national si international recruteaza marti si miercuri la Sala Polivalenta din Cluj, in cadrul TdC Global. Acestea au disponibile peste 3.000 de locuri de munca, la care se adauga internshipuri, stagii de practica si oportunitati de voluntariat in diverse domenii. Astfel, Arvato Bertelsmann cauta peste 50 de vorbitori de limbi straine precum germana, daneza, norvegiana, finlandeza si suedeza. La mare cautare sunt cunoscatorii de germana in cadrul buw, in timp ce grupul BMT vine cu oportunitati in diverse arii ale ingineriei mecanice, cu masini de ultima generatie, iar Emerson are disponibile peste 160 de joburi.

Recrutari importante fac si angajatorii din domeniul retail si alimentar. Astfel, Lidl cauta noi colegi ambitiosi, dinamici, adaptabili pentru posturi de conducere – project manager, manager de magazin, specialist recrutare – dar si pe pozitii de lucrator depozit, vanzator sau asistent manager.

La randul ei, compania Magneti Marelli recruteaza la Targul de Cariere Cluj Global ingineri si tehnicieni pentru noul centru de cercetare si dezvoltare din Romania si are disponibile peste 80 de posturi.

Recrutari importante fac si companiile Genpact, Minacs, Bombardier, Bosch, CSi, DB Schenker, Decathlon, E.ON Business Services, FSP Global, KFC, McDonald’s, Office Depot, Pizza Hut, Rigips Saint-Gobain, Steelcase, Sykes, Terapia - a SUN PHARMA Company, Welocalize. In plus, la targ mai participa angajatori precum Accenture, Adecco, Auchan, CIE Matricon, Cora, DeLonghi, Farmec, Gameloft, Lugera, Pro Credit Bank, Vitacom si altele. Exista si oportunitati de munca in afara tarii, spre exemplu compania Timaco Recruting cauta mecanici, infirmieri, instalatori, electricieni bucatari, soferi si ospatari pentru Italia si Cipru.

Castiga o bicicleta Pegas si bea-ti cafeaua la TdC!

Participantii la Targul de Cariere se pot inscrie in concursul Pegas la care pot castiga, la finalul sezonului de toamna, o bicicleta. Pot participa toti cei care trec pragul targului. In plus, organizatorii ii asteapta pe candidati cu ceai cald si cafea, dar si cu surprize si premii. Targul de Cariere Cluj Global are loc marti si miercuri (25-26 octombrie), la Sala Polivalenta. In prima zi programul e de la ora 10:00 pana la 19:00, iar in cea de-a doua, de la 10:00 la 16:00. Mai apoi, joi si vineri are loc Targul de Cariere in IT, eveniment care va reuni peste 40 de companii din domeniul IT. Detalii gasiti pe www.targuldecariere.ro
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days
Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days

Centrul pentru Dialog European si Diplomatie Culturala, organizeaza în perioada 18-20 august cea de-a patra editie a festivalului Transylvania History Days, eveniment ce va avea loc pe malul Somesului, la vest de podul Garibaldi.

UBB isi deschide portile pentru viitorii studenti
UBB isi deschide portile pentru viitorii studenti

Universitatea Babes-Bolyai isi va deschide miercuri, 12 iulie 2017, portile pentru absolventii de liceu candidati la statutul de student. admitere.ubbcluj.ro/ro/licenta/taxe_scolarizare/

O noua reprezentatie pe strada Zaracatan: cel mai frumos show de echitatie din Romania se joaca din nou in weekend!
O noua reprezentatie pe strada Zaracatan: cel mai frumos show de echitatie din Romania se joaca din nou in weekend!

ZARACATAN este un spectacol de echitatie unic in Romania, un show in care artisti de nivel international combina numere de dresaj, gimnastica artistica, acrobatii, sarituri peste obstacole si teatru.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.