Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Aproape 3.000 de clujeni fac sport in timpul liber la Baza sportiva Gheorgheni

Aproape 3.000 de clujeni fac sport in timpul liber la Baza sportiva Gheorgheni

Aproape 3.000 de clujeni si-au creat carduri de utilizator de la deschiderea din 2 decembrie 2016 a Bazei Sportive Gheorgheni - cea mai moderna investitie publica de practicare a sportului de masa din Cluj-Napoca.

Potrivit statisticilor interne, in anul 2016 s-au emis 2.319 carduri pentru utilizatorii bazei sportive, iar pana in acest moment in anul 2017 au fost emise deja 360 de carduri. La acestea se adauga cateva sute de utilizatori care au ales sa acceseze serviciile bazei sportive cu ajutorul cardului de bike sharing deja detinut.

Date fiind temperaturile scazute din aceasta perioada, majoritatea clujenilor isi fac programare pentru practicarea sporturilor de interior, respectiv popice sau tenis de masa, insa exista si circa 50 de persoane in medie care aleg totusi sporturile de exterior.

Pentru buna functionare a activitatii bazei sportive, asa cum este precizat si pe site-ul www.complexsportivgheorgheni.ro, accesul in sala se face cu echipament si incaltaminte sportiva de interior, atat pentru tenisul de masa, cat si pentru popice.

In ceea ce priveste jocul de popice, acesta se diferentiaza semnificativ de jocul de bowling – care este o activitate sportiva de agrement, spre deosebire de sportul popice, reglementat la nivel european si international de catre Federatia de specialitate.

Una dintre cele mai semnificative diferente este faptul ca jocul se realizeaza pe piste individuale (fiecare jucator concureaza pe pista lui, la final realizandu-se clasamentul intre jucatori). Ca o exceptie, popicele permit eventual o varianta de tandem – de maxiumum doi jucatori pe pista de popice. In acest sens, administratorii bazei sportive explica fiecarui utilizator diferentele implicate de acest joc, multi dintre cei care vin pentru prima data asteptandu-se sa gaseasca o pista de bowling.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 9 Ianuarie 2017
  • Aproape 3.000 de clujeni fac sport in timpul liber la Baza sportiva Gheorgheni
  • Aproape 3.000 de clujeni fac sport in timpul liber la Baza sportiva Gheorgheni
  • Aproape 3.000 de clujeni fac sport in timpul liber la Baza sportiva Gheorgheni
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, baza sportiva, utilizatori, sport,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed