Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Actiune de deratizare pe domeniul public in Cluj-Napoca

deratizare

Primaria Cluj-Napoca va efectua in perioada 6– 13 martie 2017 o actiune de deratizare pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca.

Actiunea se va desfasura intre orele 8.00 si 16.00. In cazul in care nu va fi posibila desfasurarea actiunii de deratizare din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala.

Deratizarea va fi efectuata cu produsele FACORAT PASTA si AGRORAT PELLET - raticide pentru combaterea rozatoarelor, produse avizate de Ministerul Sanatatii -Comisia Nationala a Produselor Biocide, fac parte din grupa Xi si Xn de toxicitate si se regasesc in Registrul National al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana.

In caz de ingerare accidentala, antidotul este Vit. K 1 si se gaseste la Spitalul de Urgente Cluj.

Pentru eficienta, activitatea de deratizare trebuie tratata in mod unitar, atat pe domeniul public, cat si privat la nivelul localitatii, motiv pentru care autoritatile fac un apel cetatenilor, asociatiilor de locatari/proprietari, agentilor economici si institutiilor de pe raza municipiului sa efectueze deratizarea pe proprietati, cladiri, in subsolul blocurilor, odata cu actiunea de pe domeniul public a Primariei Cluj-Napoca.

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric redus.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 3 Martie 2017
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, deratizare, domeniul public, anunt,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed