Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

86 de zile pana se da startul la Maratonul International AROBS Cluj-Napoca. Inscrierile au crescut deja anul acesta cu 60%

86 de zile pana se da startul la Maratonul International AROBS Cluj-Napoca. Inscrierile au crescut anul acesta deja cu 60%

Maratonul International AROBS Cluj-Napoca este cel mai asteptat eveniment de alergare urbana din Transilvania si are loc anul acesta pe 17 aprilie 2016 la Cluj-Napoca.

 

Inscrierile la a VI-a editie au crescut cu o medie de 60 % fata de editia anterioara si o noutate tehnica o reprezinta proba de cros de 10 km adaugata probelor competitive traditionale: maraton, semimaraton si maraton stafeta. Cea mai apreciata surpriza dezvaluita de organizatori pana acum sunt coloratele jambierele de compresie pe care primii 1.300 de alergatori inscrisi la proba de maraton sau semimaraton le vor primi odata cu kit-ul de concurs.

 

Duminica 17 aprilie 2016 peste 4.000 de concurenti vor lua startul la probele tehnice de la MIACN 2016 - maraton, semimaraton, cros de 10 km, maraton stafeta – sau la probele necompetitive, crosul de 6 km si crosul de 2 km dedicat copiilor. Inscrierile s-au deschis la 1 octombrie 2015 si in primele trei luni organizatorii au inregistrat fata de editia anterioara o crestere de 50 % a participarilor la proba de maraton, de 70 % a participarilor la semimaraton si de 60 % a participarilor la proba de maraton stafeta.

Inscrierile la concurs la toate cele 6 probe vor ramane deschise pana in momentul ocuparii locurilor disponibile comunicate pe pagina dedicata de pe website-ul competitiei: http://maraton-cluj.ro/inscriere/ . Traseul competitiei va strabate centrul istoric al orasului si intreg circuitul de alergare va fi presarat cu puncte si momente de divertisment.

 


 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Ianuarie 2016
  • 0 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, maraton, traseu, program,
 
Ultimele stiri
 
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed