Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Pe urmele lui Abel. Apropiatii omului de afaceri aradean cer ajutor pe blog pentru gasirea acestuia

Embed:

 “Au trecut cinci zile de la momentul disparitiei lui Abel Apostol si nimeni nu stie inca nimic despre acesta. Foarte multe indicii ne conduc la ideea ca Abel a fost rapit sau ucis de persoane ramase inca necunoscute.”

 Acesta este mesajul disperat al rudelor si apropiatilor omului de afaceri din Arad care a disparut fara urma de cateva zile. Acestia au creat un blog special pentru a afla adevarul in legatura cu disparitia lui Abel Apostol.

“Prin intermediul acestui blog ne propunem sa deschidem un canal de comunicare publica care sa contribuie la stabilirea imprejurarilor in care, in noaptea de 01.05.2013 a disparut de la domiciliu, Abel Apostol. In acest spatiu virtual vor fi publicate articole relevante despre demersurile pe care, familia APOSTOL, prietenii si toti cei care l-au apreciat pe ABEL, le intreprind pentru gasirea lui”, transmit apropiatii barbatului pe blogul peurmeleluiabel.wordpress.com

Persoanele care detin informatii sau date care pot ajuta la gasirea lui Abel, sunt rugate sa lase mesaje familiei la adresa peurmeleluiabel@gmail.com sau sa posteze comentarii la articolele ce vor fi publicate pe blog. De asemenea oricine poate sa ajute la gasirea lui, este rugat sa sune si la numarul de telefon 0743887507.

“Orice informatie reala despre ABEL este importanta si ne ajuta sa aflam adevarul. Va multumim pentru sprijinul acordat”, semnat “Familia si prietenii lui Abel”.

Rudele barbatului ofera o recompensa de 5.000 de euro pentru a afla informatii importante care pot conduce la gasirea lui Abel.

Abel Apostol a disparut in seara zilei de 1 mai de la baza sportiva pe care o detinea. De atunci telefonul ii este inchis si parca l-a inghitit pamantul. Familia ajutata de prieteni a inceput imediat cautarile, iar in sprijin au venit si jandarmii cu patrule canine, dar si pompierii cu barci care si astazi au inceput sa rascoleasca Muresul. Rudele lui Abel Apostol spun ca e exclus ca acesta sa isi fi luat viata si merg pe varianta unei rapiri sau chiar a unei crime. In timpul cautarilor familia a gasit si urme de sange in zona bazei sportive, dar nu se stie deocamdata daca au sau nu legatura cu acest caz de disparitie.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 7 Mai 2013
Citeste mai multe despre: abel apostol, disparut, arad, om de afaceri,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed