Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Basescu: Ati ales un presedinte cu un ochi mai mare, unu' mai mic

Basescu: Ati ales un presedinte cu un ochi mai mare, unu mai mic

Actualul sef al statului a ales o modalitate extrem de surprinzatoare de a-si lansa un nou slogan pentru campania electorala - "Voturile nu se primesc pe ochi frumosi".

 

Mai exact, pe contul de Twitter al lui Traian Basescu a fost postat urmatorul mesaj: "Ati ales un presedinte cu un ochi mai mare, unu' mai mic si-o suvita care flutura in vant. Privind in urma, pot spune ca mi s-au dat cele mai tari porecle din istoria presedintilor Romaniei, printre care CHIORU', MARINARU', CHELU', BASELU' sau CAPITANU'. Dar stiu ca increderea voastra nu se capata pe ochi frumosi sau pe o freza stilata. Asta ar trebui sa inteleaga aspirantii la scaunul de la Cotroceni. Ca increderea se castiga luptand cu sistemul politic care tine tara asta pe loc, iar o viziune realista si un plan bun sunt calitatile care dau sex-appeal-ul unui presedinte adevarat".

Basescu: Ati ales un presedinte cu un ochi mai mare, unu mai mic

Amuzat, judecand dupa smile-ul de la finalul mesajului, Basescu mai spune ca nici macar nu stie toate poreclele care i-au fost date.

Si principalii contracandidati ai lui Traian Basescu - Mircea Geoana, Crin Antonescu sau Sorin Oprescu - au conturi pe site-ul de socializare Twitter.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Noiembrie 2009
Citeste mai multe despre: Traian Basescu, Twitter,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed