Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Zeci de perchezitii in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu estimat la 1,4 milioane de lei

perchezitii

Peste 100 de politisti de la Politia Capitalei efectueaza, joi, perchezitii in Bucuresti si Ilfov intr-un dosar de evaziune in domeniul comertului cu autoturisme cu un prejudiciu estimat la 1,4 milioane de lei.

Politistii, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare 40 de mandate de perchezitie si 20 de mandate de aducere, intr-un dosar de evaziune fiscala.

"Din datele si probele administrate in cauza rezulta presupunerea rezonabila ca banuitii s-au sustras de la indeplinirea obligatiilor fiscale atat prin refuzul nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale si bunurile din patrimoniu, in scopul impiedicarii verificarilor financiare, fiscale sau vamale cat si prin evidentierea in actele contabile a unor cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale, activitate ilicita desfasurata in domeniul comertului cu autoturisme", informeaza un comunicat al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti (DGPMB) remis joi Agerpres.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Politiei Sectorului 2.

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 28 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: perchezitii, evaziune,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed