Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

www.stirileprotv.ro - locul 1 in luna martie la STIRI

logo www.stirileprotv.ro

www.stirileprotv.ro ocupa locul 1 la sectiunea "Stiri Generale" din SATI pe luna martie 2014, cu 3,983 milioane de utilizatori unici neduplicati - urmat de Realitatea TV (cu putin peste 3,9 milioane de utilizatori) si RTV (aproape 3,3 milioane).

Pe locurile urmatoare, la distanta, se afla Gandul.info (2,890 milioane utilizatori) si Adevarul.ro (2,888 milioane utilizatori).

De asemenea, conform sursei citate, www.stirileprotv.ro ocupa locul 1 la accesarile de pe platformele mobile din Romania, cu 9,679 milioane de vizite. Locul 2 in acest clasament este ocupat de un alt mobisite din portofoliul Internet ProTV, SPORT.ro, cu 9,3 milioane de vizite. Pe locul 3 se afla orange.ro cu putin peste 8 milioane de vizite in luna martie 2014.

StirileProTV.ro a fost in luna martie prima sursa de STIRI pentru romani. Criza din Ucraina si disparitia avionului operat de Malaysia Airlines - au fost cele mai urmarite evenimente ale lunii martie. In plan intern, criza politica formata dupa ruperea Uniunii Social Liberale si formarea noului Cabinet Ponta, la inceputul lunii, a fost un alt subiect urmarit cu atentie de utilizatorii StirileProtv.ro.

www.stirileprotv.ro - locul 1 in luna martie la STIRI

Cititorii www.stirileprotv.ro au apreciat si articolele marca #special, dar si reportajele si anchetele "Romania, te iubesc". De altfel, aceasta sectiune a site-ului a atins un record “all time” de afisari in luna martie. Cea mai vizualizata emisiune a fost "Romii, viitorul uitat", semnata de Alex Dima, care, impreuna cu proiectul multimedia "Reportaj in Romania paralela" a adunat peste 350.000 de vizualizari.

Aproape 40.000 de romani au semnat pe campanii.stirileprotv.ro petitia "Tu stii ce mai fac parintii tai?" - initiata de Paula Herlo si Anca Nastasi - prin care se cere statului roman sa ia masuri pentru a le oferi romanilor de varsta a treia o viata decenta, ingrijiri medicale si servicii sociale decente. In aceasta campanie, StirileProTV solicita Guvernului sa actioneze pentru protejarea celor ramasi fara sprijin, iar romanii pot face o schimbare semnand PETITIA catre autoritati prin care cerem schimbarea legislatiei. Acest subiect dureros a fost prezentat si in prima editie din sezonul XII al emisiunii "Romania, te iubesc!".

Tu stii ce mai fac parintii tai?

Nu in ultimul rand, in sectiunea ECONOMIC a clasamentului SATI.RO, site-ul economic al Stirilor ProTV, www.incont.ro, a ocupat pozitia a doua dupa capital.ro si s-a situat peste www.zf.ro.

In luna martie 2014, Sport.ro a fost numarul 1 in sectiunea SPORT, cu peste 2,6 milioane de utilizatori unici neduplicati, care au generat peste 14 milioane de vizite si peste 33 de milioane de afisari. Cititorii sport.ro au apreciat noul design al site-ului detinut de Internet ProTV si au urmarit, pe site-ul lor preferat, reactiile la meciul Romania-Argentina, transmis de ProTV, dar si derby-ul Steaua-Dinamo. De asemenea, versiunea de mobil Sport.ro a avut peste 9 milioane de vizite, situandu-se dupa Stirile ProTV si inainte Orange.ro in clasamentul general SATI pentru mobisite-uri.

De asemenea, www.protv.ro a fost locul 1 in sectiunea DIVERTISMENT, cu peste 4,1 milioane de utilizatori unici neduplicati, dublu fata de urmatorul clasat, trilulilu.ro, si de 3 ori mai mult decat site-ul Antena 1.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 7 Aprilie 2014
Citeste mai multe despre: StirileProTV, internet, online, clasament, trafic, SATI,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed