Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Vremea se mai raceste, dar temperaturile raman peste valorile normale pentru februarie. De joi incep ploile

Embed:

Miercuri scad temperaturile in sud-est, vor fi multi nori si ar putea sa ploua slab sau sa burniteze. In rest, ziua va fi insorita si neobisnuit de calda. Vantul insa se va inteti cam peste tot si vom avea maxime intre 5 si 19 grade Celsius.
 

In Dobrogea si Baragan, vremea se strica: vor fi innorari, ploi sau burnite, iar dimineata poate sa apara ceata. Temperatura aerului scade cu 9 grade fata de ziua trecuta.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei, e posibil sa apara ceata. Mai tarziu vom zari soarele din cand in cand si pot sa vina cateva ploi slabe. Temperaturile vor fi in scadere si nu vor mai depasi 12 grade dupa ce ieri in zona au fost si 21 de grade Celsius.

In nordul Moldovei si in Bucovina va ploua si miercuri, dar se va arata si soarele pentru scurte momente. Maximele termice vor fi in scadere si aici, iar dupa pranz vor fi cel mult 10 grade Celsius.

In schimb, in nordul Transilvaniei si prin Maramures, atmosfera va fi insorita si temperatura aerului va creste cu 6-7 grade fata de ieri.

Si in vestul tarii vom avea vreme placuta cu mult soare. Maximele termice vor fi in crestere fata de marti si vor ajunge pana la 19 grade Celsius.

In tinuturile centrale urmeaza inca o zi calda pentru luna februarie, chiar daca temperaturile scad cu 9-10 grade pe partea estica. Pe partea vestica, modificarile vor fi nesemnificative si vantul va avea intensificari in zona de munte.

In sud-vestul tarii atmosfera va fi inchisa. Temperatura aerului scade cu 7-8 grade fata de marti.

In sud asteptam multi nori si ploi slabe pe spatii foarte mici. Maximele termice scad cu 12-13 grade fata de marti, dar se vor mentine peste normalul perioadei.

In Bucuresti, marti asteptam vreme inchisa, e posibil sa burniteze, iar maxima se opreste la 13 grade, dupa ce marti au fost 25 de grade Celsius.

La munte se anunta multi nori si ploi sporadice in masivele din
sudul si estul tarii si vreme frumoasa in rest. Vantul continua sa prezinte intensificari, iar temperaturile se mentin la valori ridicate.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Joi se raceaste peste tot, dar chiar si asa vom avea valori peste cele normale. In jumatatea vestica va ploua pe zone vaste; in rest: ploi slabe sau burnita.

Vineri, temperaturile mai scad putin. Ploile se extind treptat dinspre nord-vest si vor cuprinde cam toata tara, iar la
munte si prin nordul Moldovei vor fi si ninsori si lapovita.

Sambata: innorari in jumatatea nordica, pe unde apar ploi sporadice si ceva ninsori in zona montana.In sud vom avea timp frumos, dar vantul se va inteti cam peste tot.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 17 Februarie 2016
Citeste mai multe despre: vreme, caldura, temperaturi, iarna, frig, ninsoare, zapada, ger,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed