Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Vremea ramane rece in aproape toata tara, luni. Temperaturile incep sa creasca de marti

Embed:

In prima parte a zilei va mai fi ceata in zonele joase din sud si din sud-est.Vantul se va inteti la munte, iar maximele termice vor fi cuprinse intre minus 8 si 2 grade. 

Temperaturile vor creste cu 4-5 grade fata de duminica si vor fi pozitive cam peste tot. In nordul Transilvaniei si in Maramures atmosfera ramane inchisa, vor fi ninsori slabe dupa pranz, iar temperatura aerului va continua sa creasca.

In vestul tarii cerul va fi mai mult noros si va ninge slab in Crisana.La noapte va ninge iar spre dimineata precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ploaie si izolat se va forma polei. Se va incalzi iar maximele vor fi pozitive.

In tinuturile centrale e ger pe partea estica. Asteptam multi nori insa va ninge la noapte. Vantul se va inteti temporar la munte, iar temperatura aerului va creste cu 5-6 grade pe partea vestica si cu 3-4 grade in est.

In sud-vestul tarii vremea este geroasa dimineata. Cerul va fi mai mult noros, iar in prima parte a zilei va mai fi ceata. Pana la ora 10 este cod galben de ceata densa pentru judetele Dolj, Gorj si Mehedinţi. Maximele trermice vor fi in crestere.

In sudul tarii este ger naprasnic. In Alexandria sunt minus 17 grade, iar in Giurgiu minus 16 grade. Vor fi innorari, dar si scurte momente cu soare iar din loc in loc va fi ceata. 

In Bucuresti va fi foarte rece. Vor fi innorari dar si momente cu soare, iar maxima va ajunge la minus 7 grade. La noapte va ninge slab si se vor inregistra in jur de minus 8 grade.

La munte se va incalzi usor dar tot va fi rece. Dupa-amiaza ninsorile se vor extinde dinspre masivele nordice si vor cuprinde spre seara si noaptea, toata zona de munte. Va ninge slab si vantul se va inteti pe creste.

Marti vor fi ninsori slabe la munte, in est si sud-est, iar noaptea, in nord, vest si centru va fi lapovita.

Miercuri vor fi precipitatii slabe sporadice: mixte in Maramures si la munte si ploi in rest.

Joi va ploua slab in regiunile nordice, nord-estice si centrale iar pe crestele montane vor fi lapovite si ninsori. Se va incalzi treptat, iar joi vor fi valori ridicate pentru aceasta perioada, cuprinse intre 4 si 13 grade Celsius.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 25 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: vremea, meteo, temperaturi,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed