Vreme mai calda decat in mod firesc la aceasta data. Prognoza meteo pana la mijlocul saptamanii

Ultimul update: Miercuri 10 Februarie 2016 07:11
Data publicarii: Duminica 07 Februarie 2016 10:26
Categorie: Vremea

Duminica, vremea se incalzeste, norii vor fi rari prin sud, dar nu par deloc amenintatori nici prin nord. Vom avea timp frumos.

PROGNOZA METEO PENTRU DUMINICA

In Dobrogea si Baragan, ziua va fi insorita si putin mai calda ca cea de ieri. Se domoleste vantul, iar peste noapte reapare ceata. Minimele coboara sub zero grade. in Moldova si in nordul Munteniei, cerul se insenineaza, iar temperaturile urca cu doua grade fata de ieri. Se imbuneaza vremea si peste noapte: minus 2 grade la Galati si minus 3 la Focsani. In nordul Moldovei si in Bucovina. Vremea va fi placuta si norii destul de rari, mai ales ca se porneste vantul. Temperaturile urca usor, dar nu percepem incalzirea din cauza vantului.

In nordul Transilvaniei si prin Maramures, astazi se incalzeste simtitor; norii vor fi inofensivi, vantul domol si maximele ating si 9 grade. La noapte: minus 2, minus 3 grade in zona. In vestul tarii va fi mai cald decat in celelalte zone, iar asta in conditiile in care vantul se intensifica. Temperaturile salta chiar si cu sase grade fata de ieri. Atmosfera primavaratica, in ansamblu. Noaptea, temperaturile raman pozitive. In tinuturile centrale se incalzeste usor, iar prin zona depresionara apare ceata. Norii vor fi rari, iar noaptea, ramane inca rece.

In sud-vestul tarii primim tot vreme buna, dar si aici se porneste vantul. Nu vorbim de un salt termic, insa atmosfera va fi acceptabila la cele 9 grade de la amiaza. La noapte vor fi in jur de minus un grad. In sudul tarii, prindem cer senin pe toata durata zilei. La noapte apar cativa nori, dar nu vom avea nevoie de umbrele. Maximele se opresc pe la 8 grade, iar minimele pe la minus 4 grade.  In Bucuresti, vremea se incalzeste lent si se mentine frumoasa.  Dimineata va fi destul de frig, dar in jurul amiezii, vom avea mult soare si o temperatura de 8... 9 grade. La noapte: minus 6 grade la marginea orasului, minus 3, minus 4 grade in zona centrala. 

Vreme inchisa, dar cu precipitatii putine si temperaturi pozitive, de pana la 10 grade Celsius. Prognoza meteo pana luni

La munte asteptam vreme frumoasa, temperaturi in crestere si atmosfera ceva mai agitata prin zona de creasta, unde vantul va mai avea unele rabufniri. Prin statiuni, vreme destul de buna, cu maxime de peste zero: vor fi 5 grade chiar si la Sinaia cota 1500.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
Luni,  termometrele vor indica vreme mai calda decat in mod firesc la aceasta data. Cele mai ridicate valori se vor atinge in vest si nord-vest. Norii vor fi destul de rari prin sud, dar bine reprezentati in nordul tarii. In noaptea urmatoare aduc si un pic de ploaie. Marti se face si mai cald, astfel ca vremea devine mult mai calda decat in statistici. In vest si nord-vest vin norii de ploaie, dar vor fi ploi slabe; mai sus, la munte, vine lapovita. In sud si est ramanem cu vremea frumoasa. Miercuri, temperaturile raman in zona de vreme calda, dar ploile se intetesc. Va ploua intai in regiunile vestice, apoi si in sud si centru; prin est, ajung abia catre seara. Vantul va fi destul de puternic in Banat si la munte, iar temperaturile vor fi de peste zero grade si ziua si noaptea.

Vreme frumoasa cu temperaturi peste valorile obisnuite ale perioadei. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru zile

Vreme frumoasa cu temperaturi peste valorile obisnuite ale perioadei. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru zile

toamna

Vreme deosebit de caldă, cu temperaturi ce ajung la 28 de grade, marti. Prognoza pe 3 zile

Vreme frumoasă, cu maxime de 26 de grade. Prognoza pentru următoarele zile

Vremea rămâne plăcută în majoritatea zonelor. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Vremea se răcoreşte sâmbătă. Maximele vor fi de la 13 la 23 de grade

Vremea 13 octombrie 2017: pe creste ar putea apărea lapoviță. Cum va fi vremea în weekend

Vremea 12 octombrie 2017: vreme caldă, cu intensificări ale vântului. Unde va ploua

vremea

Vremea 11 octombrie 2017: se încălzește ușor. Prognoza pe următoarele 3 zile

Vreme răcoroasă, marți, în toată țara. Prognoza pentru următoarele 3 zile

Vremea începe să se încălzească. Zonele unde continuă să plouă

Zăpadă de aproape un metru în unele zone montane

Atenționările de cod galben și portocaliu, prelungite. Județele vizate

Vremea se menține rece și ploioasă. Unde se încălzește