Vreme inchisa, dar cu precipitatii putine si temperaturi pozitive, de pana la 10 grade Celsius. Prognoza meteo pana luni

Ultimul update: Luni 08 Februarie 2016 06:58
Data publicarii: Vineri 05 Februarie 2016 08:34
Categorie: Vremea

Vineri, vor mai fi innorari, dar precipitatiile vor fi putine si pe arii restranse. Vantul prinde putere in Dobrogea in nordul Moldovei si la munte, iar temperaturile vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade Celsius.
 

In Dobrogea si in Baragan se anunta vreme inchisa si in racire usoara. In primele ore vor fi precipitatii mixte pe arii restranse si vantul va avea intensificari.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei se anunta vreme mai buna. Vor fi innorari, dar si scurte perioade cu soare iar dupa pranz vor fi pana la 6 grade Celsius.

In nordul Moldovei si in Bucovina se anunta vreme buna si doar la munte va fulgui sporadic. Vantul va avea rabufniri si temperatura aerului va creste usor.

In nordul Transilvaniei si in Maramures vor fi innorari si cateva ninsori slabe mai ales la munte dar vom zari si soarele printre nori. Temperatura aerului va urca pana la 4 grade Celsius.

In vestul tarii gasim multi nori si precipitatii slabe. Temperaturile nu sufera modificari majore fata de ziua trecuta.

In tinuturile centrale va fulgui slab pe partea estica dar in vest vor fi innorari, dar si cateva momente cu soare. Vantul va avea intensificari pe crestele montane si valorile termice vor creste usor.

Si in sud-vest vor fi ceva precipitatii slabe mixte pe arii restranse, dar mai tarziu se anunta atmosfera insorita si temperaturi mai mari fata de cele inregistrate joi.

In sudul tarii, in orele diminetii, vor fi precipitatii putine. Cerul va fi temporar noros si dupa prinz se vor inregistra pina la 7 grade Celsius.

In Bucuresti vor fi ceva nori si ploi slabe dimineata, mai tarziu cerul va fi mai mult noros si maxima termica se va situa in jurul valorii de 7 grade Celsius.

La munte, vor fi ninsori slabe si vantul nu se domoleste. Prin statiuni, se face mai frig ca joi, iar stratul de zapada mai creste.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Sambata: vreme mai buna, ceva burnita sau fulguieli prin centru si nord-vest.

Duminica se face mai cald, va fi soare, iar catre seara se aduna norii in vest, centru si nord. Vantul se intensifica.

Luni, vremea devine mai calda decat ar fi obisnuit in februarie. Norii patrund din vest, se extind peste nord-vest si aduc ploi locale catre seara. In restul tarii, vreme frumoasa.

 

ploaie

Ploi în mai multe zone din țară, joi seară. Prognoza pentru următoarele zile

Temperaturi ridicate, însoțite însă de ploi. Vineri revine canicula

Marți, pe litoral vântul va sufla cu intensitate. Unde va ploua

bucuresti

Luni, în Capitală e posibil să plouă. Prognoza pentru urmatoarele zile în toată țara

Canicula persistă în sud-estul țării. Ce se întâmplă cu vremea la munte și pe litoral

Cod portocaliu de furtuni și ploi torențiale în 18 județe din țară