Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Vreme inchisa, cu vant, ploi slabe si burnita in aproape toata tara. Zonele in care acest weekend vine cu ninsoare

Embed:

Vineri avem vreme inchisa, cu ploi slabe sau burnita cam peste tot. La munte se anunta si un pic de lapovita. Vantul ramane activ in toata tara si maximele se vor situa intre 3 si 12 grade.

In Dobrogea si Baragan, norii vor fi numerosi si vor aduce cateva ploi. Vantul are intensificari si pana la ora 11 este cod galben de vant puternic pentru judetul Tulcea. Rafalele de vant depasesc la rafala 55 km/h. Termometrele pierd doua-trei grade fata de joi.

Se raceste si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Vor fi multi nori si va ploua slab, iar temperaturile vor scadea cu 4-5 grade fata de ziua trecuta.

61775706Vreme inchisa, cu vant, ploi slabe si burnita in aproape toata tara. Zonele in care acest weekend vine cu ninsoare
61775695Vreme inchisa, cu vant, ploi slabe si burnita in aproape toata tara. Zonele in care acest weekend vine cu ninsoare

In nordul Moldovei si in Bucovina nu sunt sanse sa vedem soarele, termometrele pierd si aici 4-5 grade si vor fi cateva ploi slabe. Noaptea asteptam si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

In nordul Transilvaniei si in Maramures, atmosfera ramane inchisa, va ploua si pe aici, iar temperatura aerului va scadea putin, dar chiar si asa va fi ridicata pentru data din calendar.

Si in vestul tarii gasim vreme urata, cu ploi. Maximele termice vor continua sa scada si dupa pranz se vor inregistra 9-10 grade Celsius.

In tinuturile centrale asteptam vreme inchisa si ploi. La munte vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare si vantul va avea intensificari. Temperatura aerului va scadea usor.

In regiunile sud-vestice va continua sa ploua si vineri. Regimul termic ramane neschimbat.

In sud gasim vreme inchisa si ploi slabe peste tot. Dupa pranz se vor inregistra cel mult 7 grade Celsius.

In Bucuresti vom avea tot vreme mohorata cu ploi slabe sau burnite si o maxima in jur de 7 grade. Presiunea atmosferica va creste.

La munte, apare lapovita prin cele mai multe masive. In statiuni se inregistreaza o scadere a temperaturilor, iar stratul de zapada scade, deocamdata.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Sambata, aceeasi atmosfera inchisa in jumatatea nordica, pe unde va ploua frecvent; in Moldova si Maramures vine si ceva lapovita, dar la munte va ninge. In sud zarim si soarele, iar ploile apar doar prin Dobrogea.

Duminica percepem o usoara incalzire. Dimineata apare lapovita in nord si centru, iar peste zi va ploua mai ales in jumatatea nordica a tarii. Vantul tot nu se domoleste.

Ziua de luni ne-aduce temperaturi ridicate si in general, vreme mai buna. Vantul se inteteste, iar maximele ajung la 19 grade.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Februarie 2016
Citeste mai multe despre: vreme, caldura, temperaturi, iarna, frig, ninsoare, zapada, ger,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed