VOCEA ROMANIEI, FINALA: Mihai Chitu castiga concursul cu o diferenta mai mica de 1% fata de locul 2

×
Codul embed a fost copiat

A doua zi de Craciun, de la 20:30, la Pro Tv, a avut loc marea finala de la Vocea Romaniei. Castigatorul a fost desemnat Mihai Chitu.

"Vocea Romaniei a reusit sa ma transforme dintr-un om emotiv si neincrezator in fortele proprii, intr-un artist sigur pe el, capabil sa ridicile sali intregi in picioare!" - sunt cuvintele lui Mihai Chitu, ales de telespectatori noua Voce a Romaniei si castigatorul premiului de 100.000 de euro.

Cu el, Horia Brenciu se lauda acum ca a cucerit pentru a doua oara consecutiv mult ravnitul trofeu. Finala de vineri seara la "Vocea Romaniei" a fost inca o data preferata telespectatorilor, iar PRO TV si-a adjudecat locul de lider de audienta pe toate segmentele de public.

"Ce nu te doboara, te face mai puternic". Dupa aceasta deviza s-a ghidat Mihai Chitu, marele castigator de la Vocea Romaniei.

Este din Bucuresti, are 33 de ani si este agent de vanzari. Si-a incercat norocul si in primele doua sezoane ale emisiunii "Vocea Romaniei", dar abia in al treilea a reusit.

Citește și
Smiley
Povesti de pe vremea cand Smiley dormea sub brad de Craciun, iar Loredana aduna colaci pe o ata
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

"In momentul in care mi-am auzit numele, am avut o senzatie d-asta: nu ma recunosteam. Mihai Chitu o pleca acasa? E o tensiune foarte mare. Sunt cateva milisecunde in care nu realizezi. Imi doream sa nu ma trezeasca cineva", a declarat Mihai Chitu.

Mai emotionat decat el a fost antrenorul - Horia Brenciu. Nu i-a venit sa creada ca, pentru a doua oara, castiga Vocea Romaniei si nu s-a putut opri din plans.

"Cred ca a fost cel mai frumos cadou de Craciun. Ma bucur foarte mult pentru Mihai Chitu, e un om in care merita sa ai incredere", a declarat Horia Brenciu.

Cu un cec in valoare de 100.000 de euro si un contract pe un an cu Universal Music, Mihai porneste cu dreptul in noua lui cariera muzicala, dupa un sezon incendiar al Vocii Romaniei.

"M-am hotarat deja ce voi face cu acesti bani. Cred ca viitorul familiei mele, asta e primul pas, si doi: sa continui experienta asta frumoasa: muzica. Trebuie sa faci o investitie. Daca lumea a avut atata incredere in mine si am fost salvat si placut de public, inseamna ca n-am muncit degeaba. Si vreau sa rasplatesc miile de mesaje pe care le-am primit. Imi trebuie un band, sa ies, sa cant live, lumea ma asteapta", a declarat Mihai Chitu.

Lumea asteapta sa-i vada pe scena si pe ceilalti finalisti care au facut spectacol joi seara la "Vocea Romaniei". Sustinuta de Shakira prin intermediul retelelor de socializare, Sanziana Niculae, perla lui Moga, a cucerit locul al doilea.

Iar pe locul trei s-a clasat Adrian Nour, din echipa lui Smiley.

Marius Marin, din echipa Loredanei, a fost primul eliminat din finala.

Finala de la "Vocea Romaniei" a avut de toate: invitati speciali si concurenti care au facut istorie pe scena competitiei. Asa ca PRO TV a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. In minutul de aur, de la 22:10, aproape doua milioane si jumatate de romani din toata tara urmareau pe finala, pe care o puteti revedea integral si pe voyo.ro.
 

 

Castigatorul celui de-al treilea sezon al emisiunii Vocea Romaniei a fost desemnat Mihai Chitu

Mihai Chitu a fost antrenat de Horia Brenciu si a avut parte de un moment special, in finala de la Vocea Romaniei, alaturi de Corina Chiriac.

Mihai Chitu a castigat premiul in valoare de 100.000 de euro de la Vocea Romaniei.

Pe locul doi s-a clasat Sanziana, pe locul trei, Adrian Nour, iar pe locul patru, Marius Marin. 

VOCEA ROMANIEI, FINALA, livetext:

00:15 Mihai Chitu, castigatorul de la Vocea Romaniei, a declarat la final: "Am venit la fiecare preselectie a acestui show. Am plecat acasa la primele doua, la al treilea am castigat. Va multumesc din suflet ca ati avut rabdare cu noi toti. Multumesc Vocea Romaniei si tuturor celor care m-au votat si ne-au votat. Inseamna ca ati stat in fata televizoarelor si v-a placut ce ati vazut. Nu-mi vine sa cred, multumesc din suflet".

00:12 MIHAI CHITU este marele castigator de la Vocea Romaniei. Sanziana s-a clasat pe locul doi, la mai putin de un procent distanta de primul loc.

 

00:09 Pe locul trei este Adrian Nour.

 

00:07 Pe locul patru s-a clasat Marius Marin.

 

00:05 Cei patru concurenti au urcat pe scena la Vocea Romaniei.

 

23:50 Pavel Bartos a anuntat STOP VOT. Urmeaza sa se decida castigatorul in curand.

 

23:35 Vizi Imre s-a intors la Vocea Romaniei si a prezentat noua sa piesa, Dupa ani si ani, cantata alaturi de Shift.

 

23:25 Sanziana a incheiat aceasta finala in forta. Interpretarea piesei Fugees - Killing me softly a fost una extraordinara.

Brenciu: Ii felicit pe toti care pastoresc aceasta emisiune. Multumesc colegilor mei. Fara voi, nivelul concursului nu ar fi acesta.

Loredana: Cei mai importanti sunteti voi, concurentii. Voi faceti ca acest show sa aiba atata succes si sa fie asa frumos. A fost un moment demential.

Smiley: Ai reusit sa starnesti in Marius Moga o pasiune cum rar am vazut. El rar se agita asa de mult. L-am vazut de cateva ori, cand am lucrat cu el. Sper sa se agite asa de mult si de aici incolo cu tine, pentru ca meriti.

Moga: Chiar imi place vocea ta. Esti singura fata care a ajuns in finala. Vocea ta are nevoie doar de show.

 

23:05 Corina Chiriac a venit la Vocea Romaniei, a cantat alaturi de Mihai Chitu si a incantat pe toata lumea. Multi s-au grabit sa o imbratiseze.

Brenciu: Mihai a stiut piesele astea in urma cu cinci zile. Nu este un solist vocal, este un agent de vanzari. Craciunul lui a fost total muzical saptamana asta. 

 

22:56 Adrian Nour a interpretat piesa Mariza - Loucura.

Horia: As vrea un bilet la viitoarele tale spectacole.

Moga: Esti artist. Cine e artist e artist. Eu nu pot decat sa aplaud.

Smiley: E ultima oara cand vorbesc despre omul asta in acest concurs. Sunt atat de multe lucruri de spus despre el. Are atat de multe lucruri de oferit ca artist, ca om.

 

22:40 Un moment de neuitat. Loredana si Marius Marin au cantat piesa Nat King Cole & Natalie Cole - Unforgetable.

Horia: La acest moment am vazut-o pe Loredana cea mai emotionata. Secventa asta parca ma duce la Casablanca.

Moga: Va completati exact pe scena vocile, au sunat foarte bine impreuna.

Smiley: Asta a fost cel mai emotionant si cel mai impresionant moment al tau de pana acum.

 

22:25 Sanziana si Bodo au interpretat piesa Queen - Who Wants to Live Forever.

Horia: As fi vrut sa aud un dialog muzical. Mesajul acestei melodii este foarte interesant: in final ramane doar unul. Tot ce s-a intamplat astazi aici este de trecut in paginile istoriei noastre, in general.

Loredana: Un moment impresionant. Te felicit pentru ca ai reusit sa fii clasica si nebunatica in acelasi timp.

Smiley: Il felicit pe colegul si prietenul meu Marius Moga pentru acest moment. Foarte frumos.

 

22:04 Un moment extrem de emotionant. Mihai Chitu a cantat piesa Lara Fabian - Caruso. Horia Brenciu a inceput sa planga cand l-a auzit. CLICK AICI PENTRU VIDEO.

Smiley: Imi place foarte mult cum canti, e nevoie in peisaj de o voce ca a ta.

Loredana: E un cantec sublim. Vad ca in seara asta te-ai dat pe italiana. O voce splendida, stii sa transmiti emotie. Felicitari.

 

21:52 Smiley a urcat pe scena alaturi de Adrian Nour. Piesa aleasa a fost Genesis - I Can't Dance. Si pe Smiley l-a sunat cineva: tatal sau, care i-a spus ca ii place de Adrian Nour.

Loredana: Placut momentul, original. Iti sta bine in ipostaze neasteptate.

Moga: Bravo, artistule! A fost un moment pe care l-ati gandit impreuna si mi-a placut.

 

21:35 Marius Marin si Paul Ciuci au interpretat piesa "Cantec pentru prieteni".

Horia: Cred ca Marius a cantat foarte compact. Cred ca lui Marius i-a fost greu sa stea langa o legenda, dar s-a descurcat bine.

Smiley: S-au potrivit foarte bine vocile, a fost foarte frumos.

Loredana: Este numai meritul lui. Colegii mei sunt duplicitari, una zic si alta fac. Daca te vorbeste lumea, inseamna ca ai valoare insa. Gerard Butler m-a sunat in seara asta sa ii ureze noroc.

 

21:20 Pavel Bartos a anuntat START VOT.

 

21:15 Si! Si! Si! Shakira - Hips Don't Lie, in varianta Moga - Sanziana, a fost, poate, momentul serii pana acum. Se pare ca incurajarile Shakirei au fost de bun augur.

Horia: A fost foarte bine, sunt chiar uimit.

Smiley: Asta e frumos la finala, ca fiecare concurent pregateste trei momente distince. Putem sa ne distram, sa plangem, sa ne amintim de copilarie.

 

21:05 Adrian Nour a urcat pe scena alaturi de Sore. Cei doi au interpretat piesa "A Whole New World". CLICK AICI PENTRU VIDEO.

Horia: Va sta bine si ar trebui sa faceti ceva impreuna. Muzical vorbind.

Moga: A fost un moment de poveste. Bravo!

Smiley: Ma bucur foarte tare ca am creat acest moment si cred ca si cei de acasa, in special copiii, s-au bucurat la fel.

 

20:55 Marius Marin, din echipa Loredanei, a interpretat piesa Rhythm of my Heart, semnata Rod Stewart.

Smiley: Felicitari ca ai ajuns pana aici. Mi se pare o mare onoare sa ajungi in finala la Vocea Romaniei. Foarte buna alegerea piesei.

Loredana: Aceasta piesa ti-a pus in valoare timbrul tau.

 

20:45 Brenciu a cantat pe scena, alaturi de elevul sau, Mihai Chitu, piesa "O sole mio".

 

Smiley: Mi se pare o deschidere foarte buna a acestei finale. Te felicit ca ai ajuns pana aici.

Marius Moga: Fiind finala, fiecare concurent trebuie sa isi primeasca laudele.

Loredana: Ma bucur ca am ajuns in finala cu totii si ca ne bucuram in seara asta de un spectacol minunat.

 

20:35 Aparitia Nicoletei Luciu l-a facut pe Pavel sa exclame "Doamne!"

 

20:30 A inceput marea finala de la Vocea Romaniei. Concurentii din acest sezon au oferit un moment special chiar la inceput, printr-un colind.

 

20:00 Pavel Bartos ne promite ca vom avea parte de o seara incendiara. 

Concurentii si antrenorii lor s-au pregatit foarte bine si vor oferi un spectacol pe cinste. Si NU UITATI, numai voi, cei de acasa, puteti alege cine este VOCEA ROMANIEI.

 

19:00 Shakira a anuntat pe pagina ei de Facebook ca o va sustine in finala de la Vocea Romaniei pe Sanziana.

Citeste si:

Adio, Germania. Tara care va deveni prima putere a Europei si va atrage imigrantii ca un magnet

Cea mai fericita tara din lume se afla la 2.700 km departare de Romania. Locuitorii, incantati de sistemul de sanatate, educatie si clasa politica

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
PROGRAMUL PROTV DE CRACIUN. Masterchef, Vocea Romaniei si concert special Stefan Banica
PROGRAMUL PROTV DE CRACIUN. Masterchef, Vocea Romaniei si concert special Stefan Banica

Si anul acesta, Mos Craciun vine cu sacul plin de surprize, la PRO TV. Ne aduce in dar finalele de la Vocea Romaniei si Masterchef, unele dintre cele mai iubite emisiuni.

Povesti de pe vremea cand Smiley dormea sub brad de Craciun, iar Loredana aduna colaci pe o ata
Povesti de pe vremea cand Smiley dormea sub brad de Craciun, iar Loredana aduna colaci pe o ata

Vi l-ati imaginat vreodata pe Smiley asteptandu-l pe Mos Craciun, sub brad? Ei bine, chiar asta facea in copilarie antrenorul de la Vocea Romaniei.

Supervelion 2014 in Piata Revolutiei cu Sore, Cabron, Smiley, Voltaj, Loredana si Vocea Romaniei
Supervelion 2014 in Piata Revolutiei cu Sore, Cabron, Smiley, Voltaj, Loredana si Vocea Romaniei

ProTV si ProFM te invita la "Supervelion" cel mai tare concert din noaptea de revelion! Pentru un an nou 2014 plin de distractie vino si tu in Piata Revolutiei.

Recomandări
„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște neguțători de bălegar”
„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște neguțători de bălegar”

Rusia a anunţat joi că deţine ”proba” care arată că autorii atentatului soldat cu 143 de morţi în apropiere de Moscova întreţineau legături cu ”naţionalişti ucraineni”, acuzaţii catalogate de către Statele Unite drept ”propagandă absurdă”.

Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.