Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Verificati fanta bancomatului inainte de a scoate banii din el. Hotii nu renunta la vechile metode

Embed:

O veche stratagema a hotilor din bancomate face inca victime. Infractorii monteaza diverse dispozitive prin care fura sumele retrase din aparate.

Practic, banii pe care vreti sa-i scoateti din cont raman blocati in capcana hotilor. Iar dupa ce plecati de langa bancomat indivizii ii iau de acolo fara niciun fel de probleme. Ultimul caz s-a petrecut la Buzau.

Chiar daca nu au vrut sa scoata niciun cuvant cand au fost dusi in fata procurorilor, cei doi indivizi, de 20 si respectiv 27 de ani, sunt banuiti de mai multe furturi din bancomate, spun politistii.

In ultima luna au montat mai multe dispozitive capcana la bancomatele unei banci din Buzau si au lasat fara bani mai multe persoane.

Blocau cu un dispozitiv metalic fanta de eliberare a banilor, astfel ca bancomatul nu putea sa elibereze suma solicitata. Cand victima se indeparta de langa bancomat, ei se apropiau si dezlipeau acel dispozitiv pe care il montau si luau banii.

Indivizii au fost prinsi in flagrant cand se pregateau sa dea o noua lovitura si au fost imediat retinuti. Pana acum politistii au identificat 4 dintre victimele lor, pagubite cu peste 1.000 de lei.

Politistii de la investigatii criminale spun ca nu este exclus ca cei doi sa mai fi pagubit si alte persoane prin aceeasi metoda.

Ca sa nu picati victima acestui gen de infractiuni, politistii va recomanda sa verificati cu atentie fanta de eliberare a banilor de catre bancomat. In momentul in care vedeti ca aparatul nu va elibereaza suma solicitata, politistii va spun sa nu plecati de langa bancomat si sa luati imediat legatura cu un reprezentant al bancii.

Tinerii retinuti de politistii din Buzau urmeaza sa fi dusi in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva pentru furt.

In urma cu aproape 3 ani, indivizii au fost cercetati pentru consum de droguri si nu este exclus ca acum sa se fi apucat de furturi pentru a face rost de bani ca sa isi cumpere stupefiante.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 10 August 2013
Citeste mai multe despre: bancomate, ilegalitati,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed