Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Unde s-a gresit in cazul copiilor infectati din Arges. Ministrul Sanatatii vorbeste la "Dupa 20 de ani", duminica, ora 10:00

dupa 20 de ani

Cristian Leonte da startul noului sezon Dupa 20 de ani, in aceasta duminica, de la ora 10:00, la PRO TV, cu un subiect care a acaparat toata atentia presei in ultima vreme.

Cazurile copiilor din Arges internati in spital, care mor din cauza unei infectii bacteriene, sunt abordate in mod direct, iar ministrul Sanatatii, Achimas-Cadariu Patriciu, va incerca sa ofere mai multe informatii despre ce se intampla de fapt acolo.

Cristian Leonte isi propune sa gaseasca raspunsuri la intrebari precum: S-a facut tot ce se putea pentru salvarea copiilor?, De ce nu s-au recoltat probe copiilor pe loc, inainte de administrarea tratamentului?, De ce a inceput atat de tarziu ancheta epidemiologica, Ce se mai poate gasi acum, in mod realist?.

Duminica, de la 10:00, Dupa 20 de ani invita telespectatorii sa vada ce declara ministrul Sanatatii despre situatia care a alertat intreaga Romanie, dar si despre cardurile de sanatate sau sistemul de activare al acestora.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Februarie 2016
Citeste mai multe despre: Achimas-Cadariu Patriciu, dupa 20 de ani,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed