Unde s-a gresit in cazul copiilor infectati din Arges. Ministrul Sanatatii vorbeste la "Dupa 20 de ani", duminica, ora 10:00

Ultimul update: Luni 22 Februarie 2016 07:10
Data publicarii: Vineri 19 Februarie 2016 15:38
Categorie: Dupa 20 de ani
dupa 20 de ani

Cristian Leonte da startul noului sezon Dupa 20 de ani, in aceasta duminica, de la ora 10:00, la PRO TV, cu un subiect care a acaparat toata atentia presei in ultima vreme.

Cazurile copiilor din Arges internati in spital, care mor din cauza unei infectii bacteriene, sunt abordate in mod direct, iar ministrul Sanatatii, Achimas-Cadariu Patriciu, va incerca sa ofere mai multe informatii despre ce se intampla de fapt acolo.

Cristian Leonte isi propune sa gaseasca raspunsuri la intrebari precum: S-a facut tot ce se putea pentru salvarea copiilor?, De ce nu s-au recoltat probe copiilor pe loc, inainte de administrarea tratamentului?, De ce a inceput atat de tarziu ancheta epidemiologica, Ce se mai poate gasi acum, in mod realist?.

Duminica, de la 10:00, Dupa 20 de ani invita telespectatorii sa vada ce declara ministrul Sanatatii despre situatia care a alertat intreaga Romanie, dar si despre cardurile de sanatate sau sistemul de activare al acestora.
 

dupa 20 de ani Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Maria s-a stins la o zi dupa ce a rostit primele cuvinte. Parintii spun ca a fost plimbata intre spitalele din Pitesti

Maria s-a stins la o zi dupa ce a rostit primele cuvinte. Parintii spun ca a fost plimbata intre spitalele din Pitesti

Robert D. Kaplan la Dupa 20 de ani

Robert Kaplan: "Cu Trump presedinte, va trebui sa va temeti de Rusia". Metodele folosite de agentii lui Putin in Romania

Ministrul Muncii: "Nu vrem ca lumea sa ne iubeasca". Marirea pensiilor, oprita de proiectele "ghiduse" ale parlamentarilor

Ministrul Agriculturii, despre cum s-a mutat politica lui Putin in farfuriile romanilor: "Am ajuns la o situatie tragica"

Corina Suteu, Dupa 20 de ani

Corina Suteu, nou ministru al Culturii, la "Dupa 20 de ani": "Incerc sa folosesc momentul de la Opera si sa incep o reforma"

Preotul Constantin Necula, despre proiectul Mega-Moscheei: "E ca si cum ai mai face o buba pe o rana". Catedrala, "un parc"

"Mai putine teme pentru elevi" Mesajul Ministrului Curaj pentru profesori. Ce spune de folosirea telefoanelor la ore