Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un tanar si-a cumparat masina din despagubirea primita dupa ce parintii au murit intr-un accident. Ce a urmat apoi e tragic

Embed:

Sfarsit teribil pentru un tanar de 21 de ani din Iasi. A murit pe loc, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp. Ca o ironie teribila, isi cumparase autoturismul din banii primiti drept despagubire dupa ce parintii sai s-au stins tot intr-un accident.

Potrivit politistilor, baiatul avea viteza si a derapat pe soseaua acoperita de polei.

Ionut gonea pe bulevardul Nicolae Iorga din Iasi. Nici nu se ivisera zorii cand, masina a alunecat ca o sanie pe soseaua acoperita de polei. Vehiculul a derapat si s-a infipt intr-un stalp. Baiatul a murit pe loc.

"Soferul masinii era incarcerat si inconstient, s-a procedat la descarcerare si la manevre de resuscitare, insa a fost declarat decesul", spune Silvia Bolohan, purtator de cuvant ISU Iasi.

Ionut iubea viteza si masina puternica pe care o avea. Asta desi la doar 14 ani si-a pierdut intr-un accident parintii. De atunci de el si de cei doi frati ai sai a avut grija o bunica. Dupa tragedie, copiii au primit cate 100 de mii de lei fiecare drept despagubire de la o companie de asigurari. Cand a mai crescut, Ionut si-a luat masina.

Bunica lui Ionut este disperata, pentru ca trebuie sa stranga acum banii de inmormantare.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 11 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: accidente, victime, polei,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed