"Filmeaza aicea. Banii mei!" Un tanar din Galati si-a platit intretinerea cu 2,5 kilograme de monede. Reactia administratorei

Ultimul update: Sambata 27 Februarie 2016 06:56
Data publicarii: Miercuri 24 Februarie 2016 13:26
Categorie: Actualitate

Scene tensionate in sediul unei asociatii de proprietari din Galati, unde un tanar a venit sa-si plateasca intretinerea cu doua kilograme si jumatate de monede.

Barbatul era suparat pentru ca, sustine el, i s-a calculat o factura exagerata, asa ca s-a gandit sa le dea celor de la asociatie o lectie. Numai ca doamna administrator nu s-a amuzat catusi de putin vazand punga cu monede, ba chiar a refuzat initial sa primeasca banii.

Tanarul avea de platit 62 de lei, intretinerea pe o luna pentru doua persoane, in conditiile in care, spune el, in apartamentul sau nu locuia nimeni, si nu s-a consumat nici apa si nici caldura. Cum nu a gasit intelegere la administratie, a decis sa isi achite factura cu monede de 5 si 10 bani. Nu i-a fost usor sa o convinga pe doamna Neli, administratorul asociatiei sa i le primeasca. “Doamna, acestia sunt bani. Filmeaza aicea. Banii mei. Eu am venit sa platesc intretinerea. Nu cred ca banii acestia nu sunt in circulatie, doamna."

Numaratoarea a continuat si in ziua urmatoare.

Ionut Popa, proprietarul apartamentului: "Mi-a trecut doua persoane la intretinere, pur si simplu. Nu se locuia acolo. Nu locuieste nimeni. Am si cererea scrisa aicea, in care mi s-a raspuns ca Comitetul a hotarat sa imi treaca mie doua persoane la intretinere. Am schimbat banii la magazin si am venit sa ii platesc, ca poate intr-un sfarsit n-o sa mai faca chestii de genul asta."

Barbatul si-a atras antipatia vecinilor, suparati ca a blocat activitatea casieriei.Pentru ca doamna Neli nu a terminat de numarat nici pana la sfarsitul programului, proprietarul a fost chemat si astazi, pentru a treia oara, sa achite ce i-a mai ramas din intretinere.
 

Elvetia, la fel ca Danemarca, le retine refugiatilor bunurile de valoare pentru a le acoperi costurile de intretinere

Elvetia, la fel ca Danemarca, le retine refugiatilor bunurile de valoare pentru a le acoperi costurile de intretinere

migranți Arad

15 refugiați din Irak şi Afganistan prinşi în Arad. Cum încercau să treacă frontiera

Inginer din Galaţi, reţinut după ce şi-a ucis partenera cu 14 ani mai tânăra

Anchetă în cazul avionului prăbuşit în judeţul Iaşi, la un show aviatic. Principala ipoteză

turista

Operațiune de salvare la cota 2.300, în Făgăraș. Ce a pățit o turistă

Incendiu de vegetaţie în Parcul Natural Văcăreşti

25 de sirieni şi trei călăuze bulgare, depistaţi la frontieră. Unde voiau să ajungă