Un pescar din Alba, gasit mort pe malul Tarnavei. Ce i-a spus sotiei sale ultima data cand au vorbit la telefon

Ultimul update: Vineri 15 Ianuarie 2016 01:39
Data publicarii: Marti 12 Ianuarie 2016 17:26
Categorie: Actualitate

Un barbat din judetul Alba a fost gasit mort pe malul unei ape, dupa ce a plecat la pescuit. Sotia l-a sunat si l-a chemat acasa, insa cand a vazut ca se insereaza si omul tot nu vine, a dat alarma.
 

Familia, politistii si localnicii au plecat in cautarea lui, insa de abia dimineata l-au gasit fara viata, pe malul Tarnavei.

Barbatul de 66 de ani, din Craciunelu de Jos, a plecat la pescuit luni dupa amiaza si spre seara, familia a inceput sa se ingrijoreze. Era pasionat de pescuit si de fiecare data cand avea timp se duce la raul Tarnava, nu departe de casa. Cea care a vorbit ultima data cu el a fost sotia lui care i-a spus sa vina acasa, insa el i-a zis ca mai zaboveste putin.

Familia s-a ingrijorat canad a vazut ca acesta nu mai vine acasa asa ca a plecat in cautarea lui. Oamenii l-au gasit marti dimineata, pe malul apei. Banuiesc ca cazut in apa si, cu toate ca a reusit sa iasa la mal, a intrat in soc hipotermic si a decedat. Politistii au deschis o ancheta.

Vecina: "A mers la pescuit si pe la patru vorbea cu el la telefon si l-a chemat femeia acasa sa vina si a zis ca mai sta o tara si mai tarziu iara l-a sunat si nu a mai raspuns."

Marius Crisan, prieten: "Tot timpul il vedeam ca vine la pescuit iarna, vara. Dupa parerea mea, a cazut in apa si in momemtul in care cazi in apa faci un soc de la teama, frig, apa rece si sigur o fi facut infarct."

Oamenii legii si rudele au plecat imediat in cautarea barbatului in speranta ca vor reusi sa il gaseasca. Doar dimineata i-au descoperit trupul fara viata pe marginea raului.

Cornel David, localnic: "S-au dus in sus si m-am dus si eu si l-am vazut acolo intins de aseara era vorba de pe la ora 5 si pana la ora 3 noaptea l-au cautat cu politia si nu l-au gasit."

Pescar: "Au venit si au intrebat ca nu am vazut un om asa, asa la vreo 65 de ani, ieri l-am vazut, dar astazi si cand s-au dus mai incolo l-au gasit mort."

Dumitru Marcu, pescar: "Azi-dimineata l-a gasit mort pe malul apei cu bat, cu ranita. Apa are in jur la 2 metri si ceva e mare, e adanca, e rece poti sa faci un soc hipotermic, hipotermia si esti gata nu ai ce face."

Barbatul avea trei fete si o sotie care nu isi revin dupa moartea lui fulgeratoare.
 

A crezut ca cei 7 copiii ai sai vor avea un viitor mai bun in Europa. Tragedia refugiatului sirian a carui familie s-a inecat

A crezut ca cei 7 copiii ai sai vor avea un viitor mai bun in Europa. Tragedia refugiatului sirian a carui familie s-a inecat

centenar

Românii pot vota logo-ul preferat, pentru a marca 100 de ani de la Marea Unire

Osemintele a trei luptători anticomuniști, exhumate

Motociclistul urmărit si lovit de o mașină de poliție este și el polițist

cristian pomohaci

Pomohaci contestă decizia de caterisire

Șofer de TIR român, considerat erou în Elveția

Incident tragic la priveghi, după ce un om a fost lovit intenţionat cu maşina