Un muncitor de 55 de ani a murit, dupa ce a cazut in putul unui lift. Colegii barbatului suspecteaza deja cine e vinovat

Ultimul update: Joi 03 Martie 2016 07:12
Data publicarii: Luni 29 Februarie 2016 13:27
Categorie: Actualitate

Grav accident de munca luni dimineata in Capitala. Un muncitor care lucra la construirea unei cladiri a murit, dupa ce s-a prabusit 20 de metri prin putul unui lift.

Politistii si inspectorii de la Protectia Muncii au inceput o ancheta pentru a stabili modul in care s-a produs tragedia.

Nistorescu Marinel, director tehnic: "Asteptam sa vedem rezultatul cercetatorilor. Lucra de multa vreme la noi. Cred ca este o neglijenta de lucru. Probabil nu si-a respectat procedura de lucru."

O prima concluzie a politistilor ar fi acea a unui accident de munca. Barbatul de 55 de ani lucra la construirea unui bloc de locuinte, ca fierar, la etajele 5 si 6.

Nu se stie din ce motiv a cazut din gol de la 20 de metri, in spatiul unde urma sa fie construita casa liftului. Colegii martori la scena au chemat ambulanta repede, insa nu a mai putut fi salvat.

Concluzile autopsiei vor ajunge la dosarul deschis de anchetatori, care vor stabili daca a fost vorba de o neglijenta si daca constructorul i-a pus la dispozitie toate echipamentele necesare pentru lucrul la inaltime.

Momentul in care o femeie este atacata de un necunoscut in lift, surprins de camerele de supraveghere. VIDEO

Momentul in care o femeie este atacata de un necunoscut in lift, surprins de camerele de supraveghere. VIDEO

Harta Romania - Egipt

Grâul românesc, la un pas de a primi o mare lovitură la export

200 de persoane cu dizabilități au protestat în fața Ministerului Muncii

Dan Șova ar fi împușcat cu bile de vopsea 2 bătrâni. Scandal cu poliția

Incendiu Bihor

Autoturism, cuprins de flăcări pe un drum public din Bihor

Mesajul transmis de Kovesi Comisiei care anchetează alegerile din 2009

Turiști atacați de ursoaică. Imaginile filmate de un martor