Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un muncitor de 55 de ani a murit, dupa ce a cazut in putul unui lift. Colegii barbatului suspecteaza deja cine e vinovat

Embed:

Grav accident de munca luni dimineata in Capitala. Un muncitor care lucra la construirea unei cladiri a murit, dupa ce s-a prabusit 20 de metri prin putul unui lift.

Politistii si inspectorii de la Protectia Muncii au inceput o ancheta pentru a stabili modul in care s-a produs tragedia.

Nistorescu Marinel, director tehnic: "Asteptam sa vedem rezultatul cercetatorilor. Lucra de multa vreme la noi. Cred ca este o neglijenta de lucru. Probabil nu si-a respectat procedura de lucru."

O prima concluzie a politistilor ar fi acea a unui accident de munca. Barbatul de 55 de ani lucra la construirea unui bloc de locuinte, ca fierar, la etajele 5 si 6.

Nu se stie din ce motiv a cazut din gol de la 20 de metri, in spatiul unde urma sa fie construita casa liftului. Colegii martori la scena au chemat ambulanta repede, insa nu a mai putut fi salvat.

Concluzile autopsiei vor ajunge la dosarul deschis de anchetatori, care vor stabili daca a fost vorba de o neglijenta si daca constructorul i-a pus la dispozitie toate echipamentele necesare pentru lucrul la inaltime.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 29 Februarie 2016
Citeste mai multe despre: deces, lift, inspectia muncii,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed