Un microbuz cu 19 pasageri s-a răsturnat după un accident, în Brăila

×
Codul embed a fost copiat

Patru persoane au fost rănite duminică, în urma unui accident produs pe drumul european E 584, în staţiunea brăileană Lacu Sărat.

Accidentul s-a produs după ce un autoturism care ieşea dintr-o benzinărie nu a acordat prioritate unui microbuz de transport persoane, în care se aflau 19 pasageri, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

"Pe DE 584, un autoturism care voia să iasă dintr-o staţie peco nu a acordat prioritate unui microbuz. În urma impactului, microbuzul a ricoşat în parapeţii aflaţi pe carosabil şi s-a răsturnat. În zonă, drumul se află în reparaţii. Circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers", a declarat Laura Dan.

La faţa locului s-a intervenit cu şase ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, patru dintre pasageri fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Trei morți și doi răniți în urma unui accident grav în Cluj. Cum s-a produs tragedia
Trei morți și doi răniți în urma unui accident grav în Cluj. Cum s-a produs tragedia

Trei persoane au decedat şi alte două au fost rănite într-un accident rutier produs duminică dimineaţa în localitatea clujeană Huedin, în urma ciocnirii a două autoturisme.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.