Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un lant de benzinarii ar putea introduce masajul de relaxare pentru soferi. Ce alte facilitati mai exista

Embed:

Ce ati zice de un masaj de relaxare la benzinarie? Un lant de benzinarii ar putea introduce si acest serviciu.

Asta dupa ce alte statii le ofera soferilor tot soiul de facilitati. In timp ce faceti plinul puteti plati, de pilda, facturile la utilitati, puteti comanda flori ori trimite colete si puteti chiar sa va faceti cumparaturile.

benzinarie facilitati

Intr-o jumatate de ora libera, pana cand masina iese de la spalatoria din benzinarie, ati putea sa va bucurati de un masaj de relaxare intr-un spatiu special amenjat. Asa ar putea arata benzinaria viitorului, in viziunea uneia dintre companiile petroliere.

masaj benzinarie

Soferii spun ca un astfel de serviciu le-ar fi de ajutor, mai ales dupa un drum lung. Si-ar dori chiar si un spatiu verde.

Sofer autoutilitara: "Putina liniste, ceea ce in trafic nu prea gasesti, esti tot timpul incordat, un parc."

Reporter: "Deci un mic parc acolo?"

Sofer: "Daca-i posibil, dar nu-i posibil intr-o statie Peco".

Insa, pana la benzinaria viitorului, statiile de carburanti si-au extins oferta cu servicii pentru soferii de cursa lunga si pentru cei grabiti. Multe au amenajate in interior mici cafenele.

Iar la alte benzinarii, soferii pot plati facturile la utilitati si chiar taxele pentru casa si masina. Pot cumpara si bilete la loto sau la concert ori pot comanda flori. Iar daca au cumparat un produs de pe internet, il pot ridica tot din benzinarie, cand isi fac plinul la masina.

Insa, daca benzinaria viitorului se apropie, infrastructura nu tine pasul. In Romania sunt si acum autostrazi, cum este cea spre Ploiesti, fara spatii de servicii, adica parcari si toalete. Si nici vorba de vreo benzinarie pe lungimea celor 57 de kilometri ai autostrazii.

Responsabilii de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere spun ca au dat ordinul de incepere a lucrarilor pentru spatiile de servicii pentru data de 1 martie.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Februarie 2017
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed