Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un detinut roman s-a sinucis in celula. Sotia si copilul i-au murit intr-un accident si nu a primit permisie

inchisoare inquam

 Un detinut roman s-a spanzurat in celula in care isi ispasea pedeapsa, dupa ce nu i s-a dat voie sa participe la inmormantarea familiei sale.

 O avocata a dezvaluit tragedia detinutului si acuza autoritatile de lipsa de umanitate. Laura Vicol acuza autoritatile ca l-au privat pe Bujor de dreptul de a asista la inmormantarea sotiei, dar si a copilului sau, morti in urma unui accident de circulatie. Bujor era condamnat pentru talharie si executase 7 ani, din care mai avea de executat 7 luni.

Avocata sustine ca detinutului Bujor i s-a respins de 4 ori cererea de permisie care ii permitea sa asiste la inmormantarea fiului si sotiei sale morti intr-un cumplit accident rutier, care s-a petrecut acum 3 saptamani. Dupa cumplitul incident, detinutul Bujor a mai primit o lovitura: moartea fratelui sau la o saptamana distanta de inmomantarea sotiei si copilului sau. Avocata sustine ca si de aceasta data judecatorul a respins permisia de 24 de ore a detinutului Bujor. Ca urmare a refuzului autoritatilor de a participa la inmormantarea familiei sale, Bujor s-a spanzurat in cursul zilei de joi, considerand ca "asta e singura varianta in care poate sa-i mai intalneasca", scrie avocata Laura Vicol pe un site de socializare, conform reporterntv.ro.

In plus, avocata aduce acuze grave autoritatilor pe care ii acuza de lipsa de umanitate: "Cu siguranta voi o veti duce mai bine, facturile vi se vor plati singure si vara va veni mai repede pentru voi. Sunteti toti niste morti vii, fara pic de umanitate, fara suflet...", mai scrie avocata.

 

Sursa: 20 Minuten Online / reporterntv.ro, Data publicarii: 20 Martie 2017
Citeste mai multe despre: detinut roman, sinucis, celula,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed