Un barbat din Valea Seaca a gasit 1000 de lei pierduti in zapada si i-a predat politiei. Ce a primit, in semn de multumire

bani agerpres

Un barbat din comuna Valea Seaca s-a prezentat la sediul Politiei pentru a preda autoritatilor aproximativ 1.000 de lei, bani gasiti in zapada.

"La sediul Politiei municipiului Pascani s-a prezentat un barbat de 40 ani, din comuna Valea Seaca, pentru a preda politistilor o suma de bani, despre care a declarat ca a gasit-o pe raza municipiului Pascani, Agerpres.

Politistii pascaneni au preluat banii, efectuand verificari pentru identificarea persoanei care i-a pierdut", a declarat, miercuri, Anca Vajiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

In semn de apreciere pentru gestul sau, conducerea Politiei municipiului Pascani a transmis barbatului o scrisoare de multumire. Acum autoritatile sunt in cautarea persoanei care a pierdut banii.
 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Zapada a paralizat traficul in Capitala: tramvaie blocate, iar metroul n-a facut fata multimii.
Zapada a paralizat traficul in Capitala: tramvaie blocate, iar metroul n-a facut fata multimii. "A fost jale"

A fost haos pe strazi, acolo unde mijloacele de transport in comun s-au blocat, tramvaiele au ramas pe sinele necuratate iar oamenii au fost nevoiti sa mearga pe jos chiar si kilometri intregi ca sa ajunga la serviciu.

Gabriela Firea:
Gabriela Firea: "Uitati-va ce se intampla si in alte capitale cand ninge abundent. Se circula in conditii de iarna"

A nins neincetat in Capitala, iar, in cateva ore, zapada a paralizat traficul in oras. Miercuri dimineata, arterele principale erau troienite, iar in cartiere nici vorba ca utilajele sa fi intervenit.

Sud-estul tarii, ingropat sub zapezi. Oamenii au stat si 12 ore in masini, asteptand sa fie salvati din nametii uriasi
Sud-estul tarii, ingropat sub zapezi. Oamenii au stat si 12 ore in masini, asteptand sa fie salvati din nametii uriasi

Iarna a lovit cel mai greu in Dobrogea, in special in Constanta. Zeci de masini au ramas ingropate cu orele in nameti si au avut nevoie de ajutorul autoritatilor. Sute de oameni nu credeau ca mai ajung acasa cand s-au vazut in troiene.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.