Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un avion TAROM s-a umplut de fum dupa decolare si a aterizat de urgenta la Budapesta. Reactia companiei

Embed:

Momente tensionate pentru pasagerii cursei Tarom Budapesta - Bucuresti. Un motor s-a oprit in zbor, spun calatorii, care au simtit si un miros de fum in cabina. Pilotul a fost nevoit sa se intoarca pe aeroport, si a aterizat la scurt timp dupa aceea.

A fost o semnalizare necorespunzatoare la motor, este explicatia oficiala, a companiei Tarom. La bord se afla, si presedintele Consiliului Judetean Harghita.

Comunicatul oficial al TAROM

"Compania TAROM confirma faptul ca aeronava RO 236 care a decolat de la Budapesta la ora 13.12 UTC cu destinatia Bucuresti, s-a intors la aeroportul Budapesta dupa 5 minute de zbor datorita unei semnalizari necorespunzatoare la motorul nr 2. Echipajul a actionat conform procedurilor standard in aceasta situatie si a aterizat,in deplina siguranta pe aeroportul din Budapesta.Pasagerii au fost debarcati, in siguranta, si sunt asistati de catre reprezentantii companiei Tarom", a transmis compania romana.

Zborul 236 al TAROM a fost anulat dupa ce avionul, un ATR, a fost nevoit sa se intoarca pe aeroportul din Budapesta in urma unor probleme aparute dupa decolare.

Potrivit presedintelui CJ Harghita, Csaba Borboly, care se afla la bordul aeronavei, cabina s-a umplut de fum imediat ce avionul a plecat de pe aeroport. O stewardesa i-a asigurat insa pe pasageri ca totul este in regula, dar la scurt timp pilotul a decis sa revina la sol.

Csaba Borboly povesteste ca unul dintre cele doua motoare cu elice ale ATR-ului s-a oprit. Avionul a fost asteptat la sol de echipe de interventie, dar niciun pasager nu a fost ranit, iar aterizarea s-a efectuat in conditii de siguranta.

Pasagerii vor fi adusi inapoi in tara miercuri seara cu o alta aeronava a TAROM.

Megünnepelve a március 15-ét, ma reggel 8-kor Bukarestből Budapestre utaztam repülővel szakoktatás, munkahelyteremtés és...

Posted by Borboly Csaba on Wednesday, 16 March 2016

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 16 Martie 2016
Citeste mai multe despre: TAROM, ATR, Budapesta,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed