Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un tanar a murit lovit de tren in locul in care alti 2 copii si-au pierdut viata. Jocul macabru care i-a adus sfarsitul

Embed:

La numai trei saptamani de la incidentul in care un adolescent de 17 ani a murit calcat de tren in Valu lui Traian, judetul Constanta, tragedia se repeta.

De data aceasta, victima este un baiat de 16 ani, care venea de la scoala. In timp ce unii colegi ai elevului spun ca el ar fi trecut peste liniile de cale ferata fara sa se asigure, altii sustin ca a platit cu viata dupa ce ar fi jucat un joc periculos, impreuna cu alti copii.  Acest nou episod violent ar trebui sa fie un semnal de alarma, atat pentru cei are trec peste liniile de cale ferata fara sa se asigure, cat si pentru autoritati.

Provocarea, spun cativa colegi ai victimei, era sa atinga cu mana ultimul vagon al unui tren in miscare. Jocul avea sa-i fie fatal baiatului, pentru ca acesta s-a dezechilibrat si a fost accidentat mortal de un marfar.

Mama baiatului: "M-am intalnit cu un coleg si mi-a zis ca l-a lovit trenul la picior. Mi-am dat seama."

Alti colegi ai victimei au alta versiune: spun ca tragedia s-ar fi produs nu din cauza unui joc, ci a neatentiei: adolescentul ar traversat sinele fara sa observe garnitura care se apropia. Localnicii sunt nemultumiti ca autoritatile nu ridica garduri in zona si spun ca, de cele mai multe ori si adultii traverseaza direct pe sine si nu se obosesc sa treaca pe pasarela.

In urma baiatului de 16 ani au ramas o mama sfasiata de durere dar si 10 frati. El era mezinul familiei.

In urma cu trei saptamani, un baiat de 17 ani, olimpic la fizica, a murit in aceeasi zona, dupa ce a traversat neatent calea ferata. Iar anul trecut, trenul a curmat viata unei tinere care trecea peste sine ascultand muzica la casti.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 22 Martie 2016
Citeste mai multe despre: tren, accident, tanar, valu lui traian,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed