Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ultima cursa a unui taur din Focsani. A fugit pe o strada inainte sa fie dus la abator

61360845
Embed:

Intimplare neobisnuita la Focsani, unde un taur a luat-o la goana pe o strada din oras si i-a speriat pe localnici. Animalul era dus la taiere, dar, in drum spre abator, a sarit din masina in care era transportat.

Dupa incursiunea printre oamenii derutati de aparitia lui, a intrat in curtea unei fabrici. Aici, dupa trei ore de chin, atit pentru el, cat si pentru cei care voiau sa-l prinda, a fost tranchilizat.

Sapte angajati ai Primariei din Focsani au incercat sa prinda taurul in curtea fabricii. Asta in timp ce numerosi trecatori urmareau prin gard intreaga agitatie.

Oamenii au povestit ca s-au trezit dintr-odata cu animalul umblind pe strada din apropierea Spitalului Judetean. Din fericire, taurul n-a ranit pe nimeni si nici n-a produs vreo paguba. Un medic veterinar a adus tranchilizantele cu care un vinator a impuscat taurul. Aventura s-a incheiat rau pentru animal, care n-a scapat apoi de sacrificare.

61360845 Ultima cursa a unui taur din Focsani. A fugit pe o strada inainte sa fie dus la abator 61360930 Ultima cursa a unui taur din Focsani. A fugit pe o strada inainte sa fie dus la abator

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 25 Iulie 2013
  • 5 Comenteaza
Citeste mai multe despre: taur, abator, Focsani,
Ultimele stiri
61807580
 
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed