Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Trei minute si sapte secunde. De atat a avut nevoie un tanar din Galati pentru a fura 8500 de lei. Imaginile surprinse

Embed:

Individul a intrat in biroul unui restaurant si a profitat de neatentia proprietarilor, dar a fost surprins de camerele de supraveghere.

Hotul s-a facut repede nevazut si a plecat si cu un telefon mobil. Politistii au inceput o ancheta pentru a da de suspect. In imagini se vede cum un tanar intra timid in restaurant. Nimeni nu il observa, asa ca se indreapta spre biroul proprietarului.

"Cand sotul meu a venit si a vazut ca nu-i telefonul, s-a uitat si a vazut ca haina mea era cazuta jos. Si atuncea a venit cu geanta si mi-a zis vezi daca iti lipseste ceva din geanta, ca am gasit-o deschisa si haina jos!”, a povestit victim.

Cand s-a uitat in poseta, femeia a vazut ca ii lipseste portofelul in care avea 8500 de lei. Dar cel mai rau ii pare pentru ca a ramas fara acte.

 Florica Cosoreanu, proprietar restaurant: "Am avut in portofel in primul rand actele batranului, care are 95 de ani. Cartea de veteran de razboi, buletinul de identitate, cartea masinii, certificatul."

Pagubitii cred ca individul a avut un complice printre angajatii restaurantului. Altfel nu isi explica siguranta cu care a operat.

Camelia Cosoreanu, administrator restaurant: "Facem un apel, daca il recunoasteti pe cel din imagini, sa sunati la 112, sau sa veniti la sediul firmei. Va multumim foarte mult."

Proprietarii localului au facut plangere la politie si au pus la dispozitia anchetatorilor si imaginile cu hotul. In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat, ramas, deocamdata, cu autor necunoscut.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 15 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: galati, hot, furt,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed