Topirea zapezii a scos la iveala un Bucuresti cenusiu, cu strazi pline de gunoaie. "Acesta este nivelul nostru de educatie"

Ultimul update: Miercuri 03 Februarie 2016 07:11
Data publicarii: Duminica 31 Ianuarie 2016 18:40
Categorie: Actualitate

La Bucuresti s-a incalzit vremea si a iesit la iveala dezastrul. Pe la colturile strazilor nu mai intalnim mormane de zapada murdara, ci gramezi de gunoaie.

Daca exista, cosurile sunt de cele mai multe ori arhipline, iar oamenii lasa pungile cu resturi menajere pe marginea drumurilor. Nici autoritatile nu se grabesc sa curete, asa ca pe strazile Capitalei domneste mizeria.

Pe bulevarde din mijlocul orasului, pe stradute laturalnice sau in intersectii: peste tot intalnim mormane de zapada pe care s-a adunat de acum noroiul. Privelistea este dezolanta atat in centru, cat si la marginea Capitalei.

De parca mormanul de zapada murdara nu ar fi destul de urat la marginea strazii, pe o gramada au fost aruncati si cativa saci cu gunoi. Si pentru ca nu au fost legati cum trebuie, gunoiul s-a imprastiat si pe trotuar. Iar cativa pasi mai incolo, in urma unui copac taiat au ramas resturi de rumegus si multe crengi rupte.

Barbat: ''Absolut de nedescris ce se intampla. Asta e nivelul nostru de educatie, la concluzia asta am ajuns. Aici e mormanul de zapada si au pus si saci de gunoie, probabil provin de la magazinele din zona."

Femeie: "Bucurestiul e un oras super poluat si oamenii sunt needucati. Acestea sunt ambalaje aruncate pe jos si primaria ar trebui sa puna mai multe pubele, indiscutabil. Mai multe cosuri de gunoi, mai multe amenzi, dar este foarte murdar, este deplorabil."

Cei care au pastrat mai mult timp pomul de Craciun nu s-au deranjat sa-l mai duca la ghena de gunoi. L-au lasat pur si simplu pe marginea trotuarelor. Iar astfel de situatii gasim in toate sectoarele Capitalei.

Multa zapada stransa de pe strazi si bulevarde a fost adusa pe un teren viran din centrul Capitalei, la cativa pasi de Piata Unirii. Vor trece multe saptamani pana cand muntele urat de zapada va disparea, pentru ca se pare ca autoritatile nu mai au de gand sa o care in afara orasului.

Si in cartierul Ferentari domneste mizeria. La doar cativa metri de blocuri, oamenii au aruncat PET-uri, sticle, resturi de mancare si chiar haine pe care nu le mai folosesc. O fosta zona industriala s-a transformat intr-o groapa de gunoi.

Iar pentru ca peisajul dezolant sa fie complet, dupa ce s-a topit zapada, in asfalt au aparut sute de gropi. Pe un bulevard din sectorul 3, soferii circula pe linia de tramvaic caci partea carosabila este plina de cratere.

Padurile de la marginea oraselor au devenit imense gropi de gunoi. Explicatia locuitorilor:

Padurile de la marginea oraselor au devenit imense gropi de gunoi. Explicatia locuitorilor: "Aici arunca toata lumea"

Patriarhul Daniel

Astăzi începe cel mai delicat proces din istoria Bisericii Ortodoxe Române

Cutremur cu magnitudinea 4 în judeţul Galaţi

Începe cel mai delicat proces de judecată a unui înalt ierarh BOR

hașiș

Patru tineri francezi, prinși la intrare în România cu droguri

Lanț uman pentru salvarea a două fete, la mare. GRAFICĂ: cum acționează valurile

Șefii celor două direcții de pașapoarte și-au cerut public scuze