Temperaturile scad in toata tara si apar precipitatii in majoritatea zonelor. Cum va arata vremea in weekend

Ultimul update: Duminica 07 Februarie 2016 07:01
Data publicarii: Joi 04 Februarie 2016 07:32
Categorie: Vremea

Astazi vremea se raceste si apar precipitatii in majoritatea zonelor. Vantul va avea intensificari, la munte va viscoli ninsoarea, iar maximele termice se vor situa intre 0 si 13 grade.

Vedem cum va arata vremea in fiecare regiune si incepem cu Dobrogea si Baraganul. Aici se-aduna norii; va ploua pe timpul zilei, iar noaptea va cadea lapovita si se poate depune polei. Vantul va sufla destul de tare, iar temperaturile vor marca o scadere evidenta fata de ieri, cand in zona s-au atins chiar si 19-20 de grade.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei se anunta vreme urata, cu ploi frecvente si vant intens. Se raceste simtor si aici. Maximele se opresc la 6-7 grade, iar dupa lasarea noptii apar precipitatii mixte si conditii de polei.

In jumatatea nordica a Moldovei temperaturile scad chiar si cu 11-12 grade fata de ziua trecuta. Cerul ramane acoperit de nori; va fi lapovita sau va ninge, iar vantul va avea intensificari sustinute si la munte va viscoli ninsoarea. La noapte cerul se degajeaza si temperaturile coboara sub pragul inghetului.

In nordul Transilvaniei si in Maramures precipitatiile se raresc si e posibil sa zarim si soarele. Maximele, in scadere fata de ieri, se opresc la 5-6 grade, iar noaptea ne aduce valori negative, de -4, -5 grade.

Precipitatii mixte si vant puternic in intreaga tara, incepand de joi dimineata. Zonele in care va ninge in zilele urmatoare

In vestul tarii gasim multi nori; cateva ploi, indeosebi la inceputul zilei si vant cu intensificari. Temperaturile scad si aici, dar chiar si asa se vor situa peste mediile perioadei: dupa pranz vom avea 7-8 grade.

In centrul Romaniei temperaturile scad semnificativ; apar precipitatii pe zone vaste, iar la munte se anunta ninsori si strat nou de zapada. Tot la munte vantul va sufla cu putere si va fi viscol.

In sud-vest ieri s-au atins chiar si 20 de grade; astazi maximele se opresc la 9-10 grade. Pe timpul zilei va ploua, iar in cursul noptii va fi lapovita.Vantul va prezenta intensificari sustinute.

Vremea urata se anunta si in tinuturile sudice. Va ploua in mai multe reprize; vantul va fi activ, iar peste nopte vor cadea precipitatii mixte. Dupa cele 18-19 grade de ieri, astazi maximele se vor opri la 10-11 grade.

Vremea se strica si in zona Capitalei. Ziua vom avea ploi si vant intens, iar noaptea trecator ar putea sa cada lapovita sau chiar ninsoare. Se raceste: maxima va fi de 10 grade; iar in zori se vor inregistra in jur de zero grade.

Temperaturile scad si in zona de munte. In Carpatii Meridionali si in Orientali va ninge si se va depune strat nou de zapada; in Occidentali vor veni ninsori sporadice in prima parte a zilei. Vantul va sufla cu peste 70 Km/ h si va viscoli sau spulbera zapada.

Cum va arata vremea in urmatoarele 3 zile

In Bucuresti, maine norii se risipesc; vantul se domoleste, dar temperatura mai scade putin si vom avea cel mult 7 grade, dar si aceasta valoare este peste cea normala;

Sambata se anunta vreme frumoasa, cu soare si vreo 7 grade la orele pranzului. Duminica se incalzeste usor: temperatura ajunge la 9 grade; atmosfera va fi insorita, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

La munte, maine temperaturile mai scad putin; apar ninsori slabe, din loc in loc, iar vantul mai are unele porniri la altitudini mari. Sambata asteptam vreme buna, cu ceva conditii de fulguiala dimineata in Carpatii Orientali.

Duminica se incalzeste. Ziua va fi insorita, iar dupa lasarea noptii ar putea sa cada precipitatii slabe, indeosebi ploi, in masivele din vestul si nordul tarii.

Primavara s-a instalat la Constanta, cu temperaturi de 15 grade. Avertismentul pentru cei care vor sa testeze apa marii

Primavara s-a instalat la Constanta, cu temperaturi de 15 grade. Avertismentul pentru cei care vor sa testeze apa marii

ceata

Cod galben de ceaţă în 19 judeţe, vizibilitate extrem de scăzută

Vremea 21 octombrie 2017: Zona unde se vor înregistra temperaturi de vară

Vremea se menține frumoasă vineri, dar se va răci de duminică. Prognoza meteo

Atmosferă de vară joi, cu temperaturi foarte ridicate. Prognoza pentru finalul săptămânii

Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. În Vest temperaturile vor atinge 29 de grade

Vreme deosebit de caldă, cu temperaturi ce ajung la 28 de grade, marti. Prognoza pe 3 zile

vremea

Vreme frumoasă, cu maxime de 26 de grade. Prognoza pentru următoarele zile

Vremea rămâne plăcută în majoritatea zonelor. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Vremea se răcoreşte sâmbătă. Maximele vor fi de la 13 la 23 de grade

Vremea 13 octombrie 2017: pe creste ar putea apărea lapoviță. Cum va fi vremea în weekend

Vremea 12 octombrie 2017: vreme caldă, cu intensificări ale vântului. Unde va ploua

Vremea 11 octombrie 2017: se încălzește ușor. Prognoza pe următoarele 3 zile