Temperaturi in crestere si ploi de scurta durata in majoritatea zonelor. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

×
Codul embed a fost copiat

Astazi va predomina vremea frumoasa cu cer variabil, insa dimineata va fi racoroasa. Dupa-amiaza, pe arii restranse vor fi ploi slabe de scurta durata, in zonele de deal si de munte si izolat in centrul tarii.

Maximele termice vor fi cuprinse intre 16 si 25 de grade.

In Doborgea si Bargan se anunta o zi frumoasa cu mult soare si temperaturi modeste pentru luna iunie. Vantul va avea unele intensificari pe litoral.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei atmosfera va fi insorita si vintul va sufla cel mult moderat. Temperaturile nu vor suferi modificari fata de ieri si dupa pranz se vor inregistra cel mult 21 de grade Celsius.

In nordul Moldovei si in Bucovina soarele va fi prezent peste tot si se va incalzi usor. Maximele termice vor ajunge pana la valori de 21 de grade - temperaturi sub nivelul acestei perioade.

Citește și
asfaltate Suceava
Sosele inundate si muncitori care se apuca sa asfalteze. Ce se intampla cand ploua in Suceava
„Ei sunt ruşinea Rusiei. Și-au vândut sufletul și conștiința”. Interzis în Rusia lui Putin, părintele rockului alternativ sovietic vine la București

In nordul Transilvaniei si in Maramures se anunta o zi placuta cu mult soare. Temperatura aerului va creste cu 3-4 grade fata de ziua trecuta.

Vreme buna va fi si in vestul tarii. Ploile pot sa apara doar izolat si se va incalzi si aici. La amiaza vom avea pana la 25 de grade Celsius in termometre.

In tinuturile centrale se anunta vreme placuta. Spre seara, mai ales in zona de munte vor veni ploi slabe de scurta durata. Valorile termice nu sufera modificari majore fata de ieri si vor
fi scazute pentru luna iunie.

In sud-vestul tarii va predomina vremea frumoasa si doar in zona de munte vor veni cateva ploi slabe. Temperaturile mai cresc putin fata de ieri dar se vor mentine modeste pentru
data din calendar.

In sudul tarii, vremea va fi placuta, dar nu este exclus sa apara si cativa nori de ploaie in zonele mai inalte. Maximele termice vor fi in crestere usoara fata de ziua trecuta.

In Bucuresti, astazi vom avea atmosfera insorita si vant domol. Se va incalzi usor si la amiaza se vor inregistra in jur de 22 de grade. La noapte vor fi innorari temporare si in jur de 12 grade Celsius in termometre.

Pe litoral vremea va fi frumoasa si racoroasa. Vantul va avea unele intensificari si vor fi conditii de ceata, dimineata si noaptea. Pe plaja vor fi intre 18 si 20 de grade, iar in apa marii vor fi cel mult 21 de grade.

Si in zonele de munte se anunta vreme frumoasa, dar va fi racoare dimineata si noaptea. In a doua parte a zilei vor fi ploi
slabe de scurta durata, mai ales in Carpatii Meridionali. Vantul va fi activ.

Prognoza pe trei zile

In Bucuresti vom avea atmosfera insorita si vant domol. Se va
incalzi usor si la amiaza se vor inregistra in jur de 23 de grade.

Joi atmosfera va fi insorita si va continua sa se incalzeasca.
Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla cel mult moderat.
Maxima termica se va situa in jurul valorii de 24 de grade.

Vineri vremea va fi in general frumoasa. Seara si noaptea se strang norii, insa conditiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maxima va fi de 24-25 de grade.

Sambata vom avea mult soare pana spre seara si noaptea cand se strang norii si vor fi posibile ploi de scurta durata.
Vantul va fi activ. Va continua sa se incalzeasca si la amaiza vor fi in jur de 28 de grade Celsius.

Pe litoral, astazi se anunta vreme frumoasa si racoroasa. Vantul va avea unele intensificari, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Pe plaja vor fi intre 18 si 20 de grade, iar in apa marii vor fi cel mult 21 de grade.

Joi, atmosfera va fi insorita si se va incalzi usor. Cerul va fi
variabil mai mult senin noaptea. Vantul va fi activ. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Maximele termice vor fi
cuprinse intre 20 si 21 de grade.

Vineri, vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se
incalzeasca. Vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice. Vantul va avea unele intensificari. In aer vor fi cel mult 22 de grade.

Sambata, aceeasi situatie: vreme frumoasa, insa este posibil
sa vina cateva ploi de scurta durata cu fulgere si vant mai
intens. Va continua sa se incalzeasca si la amiaza vor fi pana la 24 de grade Celsius.

In zona de munte unde astazi va fi frumos, dar va fi racoare dimineata si noaptea. In a doua parte a zilei vor fi ploi slabe de scurta durata, mai ales in Carpatii Meridionali. Vantul va fi activ.

Joi, se anunta vreme buna in prima parte a zilei, dar catre seara vor veni averse cu fulgere mai ales in Carpatii Orientali si Meridionali. Vor fi conditii de grindina si pe spatii foarte mici, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul se va inteti in timpul ploilor. Temperatura aerului va creste usor.

Vineri, vremea se va strica treptat si in majoritatea masivelor se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de
scurta durata ale vantului. Pe spatii foarte mici se vor inregistra cantitati de apa mai insemnate si poate sa apara
grindina. Valorile termice vor continua sa creasca usor.

Sambata, vremea va fi instabila. Pe suprafete mari vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat se vor strange cantitati mai insemnate de apa si vor fi conditii de grindina.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Vremea se raceste, iar in sud si centru va ploua. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
Vremea se raceste, iar in sud si centru va ploua. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

In Romania marti avem destul de mult soare si cateva ploi de vara in sud, centru si pe la munte. Va fi mai racoare ca luni: maximele vor fi cuprinse intre 17 si 24 de grade.

Sosele inundate si muncitori care se apuca sa asfalteze. Ce se intampla cand ploua in Suceava
Sosele inundate si muncitori care se apuca sa asfalteze. Ce se intampla cand ploua in Suceava

 Natura continua sa ne surprinda, iar vremea capricioasa ne cam da batai de cap.

Prognoza ANM pentru urmatoarele 3 luni. Meteorologii anunta canicula severa in august
Prognoza ANM pentru urmatoarele 3 luni. Meteorologii anunta canicula severa in august

Anunt ingrijorator din partea meteorologilor care spun ca temperatura medie globala a crescut cu un grad, ceea ce inseamna ca vremea va fi din ce in ce mai instabila iar zilele insorite vor alterna cu cele furtunoase.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic
Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic

Israelul a lansat vineri dimineață un atac asupra Iranului, după atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute.