Televiziunea Sport 1 isi va inceta emisia in Romania, pe 5 noiembrie

Telecomanda

Televiziunea Sport 1 isi va inceta emisia in Romania, pe 5 noiembrie, la opt ani dupa lansarea pe piata audiovizualului romanesc, potrivit unui anunt al reprezentantilor postului TV.

"Sport 1 Romania va inceta emisia in data de 5 noiembrie 2014, astfel nici noul sezon din NFL (National Football League, n.r.) nu va fi difuzat. Multumim celor care, in acesti opt ani, au fost alaturi de noi si speram ca alte televiziuni, mai puternice financiar, sa acorde macar acelasi interes fata de NFL sau NHL (National Hockey League, n.r.) pe care l-am avut noi", se spune intr-un anunt postat pe pagina de Facebook a televiziunii.

Televiziunea Sport 1 s-a lansat in Ungaria in anul 2000, iar, incepand cu 2006, si-a continuat extinderea in Europa, inclusiv in Romania. Transmisia televiziunii s-a realizat de la Budapesta, unde se afla centrul operatiunilor pentru Europa Centrala.

In Romania, Sport 1 este difuzata pe aceeasi frecventa cu televiziunea pentru copii Megamax. Astfel, Sport 1 emite seara, iar Megamax in prima parte a zilei.

Ca urmare a inchiderii Sport 1, televiziunea Megamax va putea fi urmarita 24 de ore din 24, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din piata media.

Citește și
Loredana
Loredana, interviu pentru postul de televiziune France 2: "Viata este o iluzie si tot ce conteaza este momentul"
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Conform surselor citate, Sport 1 este difuzata in prezent pe aceeasi frecventa cu Megamax in grilele companiilor RCS&RDS, UPC si ale unor operatori de cablu mai mici.

Sport 1 va emite in continuare in Ungaria.

De la lansarea sa pe piata de televiziune din Romania, Sport 1 a fost distribuita de Chello Central Europe, care s-a transformat recent in AMC Networks International, ca urmare a tranzactiei in valoare de 750 de milioane de euro care a fost incheiata in prima parte a acestui an intre cele doua companii.

Portofoliul de televiziuni din Romania al AMC Networks International include: Minimax, Megamax, Film Café, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living, CBS Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Outdoor Channel, Food Network, MGM Channel si Shorts TV. Aceste televiziuni sunt reprezentate in Romania de societatea Tematic Cable SRL (distributie) si de Indoor Media Group (promovare), in conditiile in care biroul din Bucuresti al Chello a fost inchis pe 30 septembrie 2013.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Canalul nou pe care toti cablistii din Romania trebuie sa-l difuzeze incepand din aceasta toamna
Canalul nou pe care toti cablistii din Romania trebuie sa-l difuzeze incepand din aceasta toamna

Toti cablistii din Romania trebuie sa retransmita, incepand din aceasta toamna, televiziunea publica de la Chisinau, denumita Moldova 1, care a fost inclusa in randul programelor "must carry", in baza unui acord intre Guvernul roman si cel moldovean.

Loredana, interviu pentru postul de televiziune France 2:
Loredana, interviu pentru postul de televiziune France 2: "Viata este o iluzie si tot ce conteaza este momentul"

"Viata este o iluzie si tot ce conteaza este momentul. Asta vreau sa surprind in spectacole", astfel isi incepe Loredana discursul daca o intrebi ce planuri are pentru anul acesta.

VIDEO. Un purtator de cuvant al ONU izbucneste in hohote de plans in timp ce descrie in direct situatia din Fasia Gaza
VIDEO. Un purtator de cuvant al ONU izbucneste in hohote de plans in timp ce descrie in direct situatia din Fasia Gaza

Purtatorul de cuvant al Agentiei ONU refugiati palestinieni , Chris Gunness, a izbucnit in hohote de plans dupa un interviu acordat postului de televiziune Al-Jazeera in care a descris pierderile umane si suferintele indurate in Gaza.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.