Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Teamnet, grupul fondat de Ghita, a vandut drone Politiei din Serbia, pentru supravegherea frontierei cu Romania

Deputatul Sebastian Ghita

Teamnet International, grupul IT infiintat in 2001 de Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, a castigat in noiembrie 2014 un contract in valoare de peste 1 milion de euro.

Potrivit Profit.ro, acest contract  a fost atribuit de Ministerul de Interne de la Belgrad si finantat din fonduri europene si viza implementarea unui sistem integrat de gestionare a dezastrelor naturale in zona de frontiera dintre Romania si Serbia.

Acest sistem care a inclus si furnizarea de drone de supraveghere (Unmanned Aerial Vehicles - UAV).

Nu a fost insa singurul de acest tip. Compania a inceput sa sondeze piata din Serbia inca din 2010, la putin timp dupa ce Serbia a depus oficial cerere de aderare la Uniunea Europeana si a incheiat un acord comercial interimar cu blocul comunitar.

Acest lucru ar fi deschis "robinetul" banilor europeni pentru statul sarb, iar in 2012 compania lui Ghita si-a inregistrat o subsidiara in tara vecina, Teamnet Business Solutions D.O.O.

De infiintarea subsidiarei si de primele contacte cu piata din Serbia s-a ocupat Marian Hanganu, la acea data director de vanzari internationale la Teamnet.

In prezent, Hanganu este sales manager la furnizorul de solutii IT pentru resurse umane Romanian Software, iar Teamnet Business Solutions D.O.O. din Serbia este condusa de Florin Hoinarescu, actionar al Teamnet International SA si responsabil cu extinderea internationala a companiei, care este sef si la diviziile Teamnet din Croatia si Turcia.

Mai multe detalii cititi pe www.profit.ro.

 

Sursa: profit.ro, Data publicarii: 20 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: Sebastian Ghita, Serbia, Teamnet, contracte, afaceri,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed