TAROM da bilete cadou, dar isi cere scuze ca nu poate asigura ... transportul. Imaginea s-a viralizat pe internet

Ultimul update: Duminica 21 Februarie 2016 07:05
Data publicarii: Joi 18 Februarie 2016 16:06
Categorie: Actualitate
Spectacol aviatic oferit de Hawks of Romania & TAROM cu un avion de tip Boeing 737, la Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition FOTO AGERPRES

Problemele de imagine pentru TAROM continua. Dupa ce a fost ironizata de sefii RyanAir pentru intarzierea cu care a ajuns Ciolos la Bruxelles, o alta gafa s-a viralizat pe internet.

TAROM a anuntat pe pagina sa de Facebook ca organizeaza un concurs al carui premiu e reprezentat de doua bilete la TEDxCluj. Toate bune si frumoase pana cand mai multe persoane au inceput sa remarce finalul postarii: "Timpul scurt ramas pana la eveniment, nu ne permite sa organizam si transportul castigatorilor."

Replica a fost primita cu critici in comentarii, nu putini fiind cei care au reprosat formularea nepotrivita, dar si virgula dintre subiect si predicat.

"Exista un mit, o credinta populara, ca emiterea a 2 bilete de avion pe ruta Bucuresti - Cluj la Tarom ar dura saptamani, chiar luni. Evident, un mit...asa-i?", a intrebat un user care a primit un raspuns oficial cel putin straniu de la TAROM.  "Nu este un mit din pacate, dar nici locul potrivit sa le discutăm."

"Mie personal imi place Tarom, dar cine se ocupa de Social Media la voi cred ca nici la Spiru Haret nu ar fi fost admis! O companie de transport aerian organizeaza un concurs si la final isi cere scuze ca nu poate asigura...transportul?!", a comentat si un alt utilizator.

Intre timp, TAROM a editat postul si a renuntat complet la ideea de transport catre eveniment, care ramane probabil complet responsabilitatea castigatorului.

TAROM, concurs Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Spectacol aviatic oferit de Hawks of Romania & TAROM cu un avion de tip Boeing 737, la Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition FOTO AGERPRES Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Hotnews: Avioanele Tarom nu mai zboara spre Moscova. De ce renunta compania la aceasta ruta

Hotnews: Avioanele Tarom nu mai zboara spre Moscova. De ce renunta compania la aceasta ruta

accident

Doi soferi s-au luat la bătaie, după s-au izbit cu mașinile. Impactul, filmat

Prințul Nicolae și-a anunțat logodna pe Facebook: Alina este o persoană foarte specială

Scandalul Tarom. Surse: Directorul general a demisionat, după ce premierul a anunțat un control

ursoaică

Operațiune de salvare complicată, după ce o ursoaică s-a prins într-un gard de sârmă

Ancheta prăbușirii avionului din Iași. Supraviețuitorul a dat primele declarații

Autobuz cu pasageri, în flăcări, la Galați. Călătorii au reușit să se salveze la timp