Tabara de groaza in Buzau. O poarta de fier masiv a cazut peste un copil

Ultimul update: Duminica 14 Octombrie 2012 15:27
Data publicarii: Luni 11 Iulie 2011 19:17
Categorie: Actualitate

Incident grav petrecut in tabara "Poiana Pinului" din judetul Buzau. Acolo, un copil de 13 ani care se juca pe un teren de fotbal, s-a agatat cu picioarele de poarta masiva din fier care nu era fixata in ciment. Aceasta a cazut la pamant, peste copil.

Baiatul s-a lovit rau la cap si a fost transportat rapid, la o clinica din Bucuresti. Un alt copil a fost ranit, la brat. Din cei 250 de copii veniti la munte in vacanta, cativa au plecat in afara taberei sa joace fotbal. Ca sa impresioneze o colega, baiatul de 13 ani s-a prins cu picioarele de bara de sus a portii, fara sa tina cont ca aceasta nu este ancorata, iar copilul s-a lovit la cap.

In cadere, poarta a prins si alt baiat, care s-a ranit la mana, dar nu are fracturi. Primul insa a primit ingrijiri la Spitalul Judetean din Buzau, apoi a fost adus in Capitala, la Bagdasar Arseni.

Medicii anunta ca este constient, dar isi va reveni. Intre timp, in tabara politistii pun intrebari. Terenul apartine curtii de conturi Buzau, dar avea poarta larg deschisa, iar copiii obisnuiau sa se joace acolo. Tabara, condusa de "Salvati copiii", avea ca supraveghetori atat membri ai organizatiei, cat si voluntari.

Directorul complexului este convins insa ca, in clipa aceea, elevii erau nesupravegheati. Si acesta n-ar fi singurul incident grav. Insotitoarea grupului de copii are acum probleme pentru neglijenta in serviciu, iar terenul respectiv a fost inchis cu un lacat. Numai ca oricine poate sari gardul. In plus, poarta de fotbal a ramas la locul ei.

Isteria ambulantelor care rapesc copii. Salvarile si medicii atacati. Acum se tem sa preia apeluri

Isteria ambulantelor care rapesc copii. Salvarile si medicii atacati. Acum se tem sa preia apeluri

crima

Inginer din Galaţi, reţinut după ce şi-a ucis partenera cu 14 ani mai tânăra

Anchetă în cazul avionului prăbuşit în judeţul Iaşi, la un show aviatic. Principala ipoteză

Operațiune de salvare la cota 2.300, în Făgăraș. Ce a pățit o turistă

incendiu, Parcul Natural Văcăreşti, interventie

Incendiu de vegetaţie în Parcul Natural Văcăreşti

25 de sirieni şi trei călăuze bulgare, depistaţi la frontieră. Unde voiau să ajungă

Blocaj pe A2, după ce un șofer băut a intrat în două autovehicule