Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Surse: Perchezitii ale DNA la Primaria Targu Mures si Romgaz Targu Mures

Embed:

Procurori din cadrul Serviciului Teritorial Targu Mures a Directiei Nationale Anticoruptie au descins, joi, la Primaria Targu Mures si la filiala Romgaz din oras.

UPDATE 14:55 Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz S.A. precizeaza, joi, intr-un comunicat de presa, ca ''nu este in masura sa comenteze o procedura judiciara investigativa aflata in derulare'', dar este increzatoare ca ''munca de cercetare derulata de Directia Nationala Anticoruptie va clarifica situatia''.

''Pentru comentarii suplimentare asteptam finalizarea cercetarilor. Pe tot parcursul acestora, ne exprimam deplina disponibilitate de colaborare cu organele de cercetare'', se spune in comunicatul remis de Biroul de presa al Romgaz.

 

Perchezitiile au loc intr-un dosar privind o serie de lucrari efectuate de Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz in cartierul Belvedere, precizeaza surse judiciare, citate de Agerpres.

Descinderile de la Primaria Targu Mures au vizat Direcţia Arhitect sef, precum si Compartimentul de investitii, pentru a se stabili modul in care Romgaz a efectuat o serie de lucrari, constand in devieri de conducte, in zona cartierului Belvedere din Targu Mures.

Sursele au precizat ca procurorii DNA au solicitat de la administratia publica locale documente referitoare la avizele pentru lucrarea respectiva, intrucat ar exista banuiala ca SNGN Romgaz nu ar fi avut in planul de investitii acea deviere de conducte.

Primaria Targu Mures a confirmat, joi, ca DNA a solicitat documente referitoare la o serie de lucrari de investitii in zona Cartierului Belvedere, referitoare la societatile Gascop, Benta Contrascom si Romgaz.

 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 21 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: DNA, perchezitii, ROMGAZ,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed