StirileProTV.ro - principala sursa de informare online in Romania. Cei mai multi clienti unici, la toate categoriile de Stiri

stirileprotv.ro

Site-ul www.stirileprotv.ro a fost principala sursa online de informare a romanilor in anul 2016 si al 2-lea din Romania cu cei mai multi utilizatori unici, la toate categoriile, dupa un site de anunturi - conform datelor oficiale furnizate de SATI.

Aceasta situatia se mentine si in anul 2017, dupa ce, in luna februarie, media zilnica de clienti unici a fost urmatoarea:

1 - StirileProTV.ro : 675.203
2 - Digi24.ro: 595.012
3 - Libertatea.ro 543.125

Tot in luna februarie a acestui an, StirileProTv.ro a inregistrat ziua cu cei mai multi utilizatori unici de pana acum: 2 februarie 2017 - cand situatia a fost urmatoarea:

1 - StirileProTV.ro: 910.876
2 - Hotnews.ro: 887.901
3 - Digi24.ro: 802.103

Citește și
audiente
Pro TV si www.stirileprotv.ro, lideri de audienta de 1 Decembrie. Cati oameni au urmarit filmul Avatar
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

De altfel, potrivit Studiului de Audienta si Trafic Internet (SATI), in Romania anului 2016, numarul cel mai mare de utilizatori unici in anul 2016 a fost obtinut de olx.ro (anunturi), urmat de www.StirileProTv.ro (stiri generale).

“Clienti unici” reprezinta termenul folosit de SATI pentru fiecare calculator/browser (client) de pe care vizitatorul a accesat un anumit website - spre deosebire de “afisari”, unde se ia in considerare de cate ori a accesat un site un singur client.

In anul 2016, media lunara a utilizatorilor unici care au intrat pe www.stirileprotv.ro pentru a fi la curent cu cele mai importante stiri si evenimente, atat din tara, cat si din strainatate a fost de 8.257.248 de clienti.

Site-ul de stiri al Pro TV a fost urmat in 2016 de Libertatea.ro, cu o medie lunara de 7.366.405 unici, si Realitatea.net, cu 5.936.739 de utilizatori unici. Anul trecut, site-ul Stirilor Pro TV a fost urmat - la o distanta de cel putin cateva sute de mii de utilizatori - de site-urile altor televiziuni de stiri, ziare sau website-uri din diferite categorii.

In ianuarie 2016, de exemplu, www.stirileprotv.ro a inregistrat 9.061.807 clienti unici, la o distanta de peste 680.000 de utilizatori fata de urmatorul clasat la categoriile Stiri Generale / Stiri si analize / Stiri Divertisment.

Exemplu: IANUARIE 2016

1. StirileProTV.ro 9.061.807 clienti unici
2. Libertatea.ro 8.381.551 clienti unici
3. Adevarul.ro 7.015.311 clienti unici
4. Realitatea.net 6.841.054 clienti unici
5. cancan.ro 6.567.236 clienti unici

De asemenea, in cele mai importante momente pentru scena politica si sociala a Romaniei - alegerile locale din luna iunie si alegerile parlamentare din decembrie 2016 - site-ul www.stirileprotv.ro a fost principala sursa de informare, la distante de sute de mii de utilizatori unici fata de urmatorii clasati la categoriile de stiri si la o diferenta de milioane de clienti unici fata de televiziunile de stiri sau ziare.

Exemplu: IUNIE 2016 - alegerile locale din Romania

1. StirileProTV.ro 8.353.307 clienti unici
2. libertatea.ro 6.921.505 clienti unici
3. adevarul.ro 5.803.425 clienti unici
4. realitatea.net 5.747.800 clienti unici
5. romaniatv.net 5.476.499 clienti unici

Exemplu: DECEMBRIE 2016 - alegerile parlamentare din Romania

1. StirileProTV.ro 8.034.994 clienti unici
2. libertatea.ro 6.812.201 clienti unici
3. adevarul.ro 5.479.981 clienti unici
4. realitatea.net 5.277.416 clienti unici
5. cancan.ro 5.215.878 clienti unici

LIVE VIDEO, “breaking news”, reportaje si stiri importante

In 2016, www.stirileprotv.ro a inregistrat un numar impresionant de accesari in timpul relatarii evenimentelor care au marcat atat viata publica din Romania, cat si cea internationala.

Dupa producerea atentatelor teroriste din Turcia si Franta (de ziua nationala), utilizatorii StirilorProTV.ro au fost permanent tinuti la curent cu evolutia acestor cazuri, atat prin intermediul transmisiilor LIVE VIDEO de la locurile in care s-au produs evenimentele, cat si prin Galerii Foto si reportaje realizate de corespondentii Pro TV.

De asemenea, alegerile locale si parlamentare din Romania, precum si alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii au fost subiecte principale pe www.stirileprotv.ro, in categoriile online create special pentru aceste evenimente.

Un alt subiect major al anului 2016, urmarit si prezentat de www.stirileprotv.ro a fost UEFA EURO 2016. Utilizatorii aplicatiei de mobil au aflat in timp real scorurile, statisticile si chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European.

Aceste informatii au fost actualizate la secunda in sectiunea EuroScor. Iar in categoria dedicata exclusiv Campionatului European s-au aflat cele mai noi informatii ale corespondentilor Pro TV in Franta.

Aplicatia de mobil StirileProTv.ro

In 2016, StirileProTv.ro a relansat aplicatia pentru dispozitivele mobile si a adus o experienta imbunatatita in consumul de video, dar si un acces mai usor la stirile momentului.

In plus, cei care si-au activat notificarile de BREAKING NEWS sunt primii acum care afla cand se intampla un eveniment major.

Aplicatia de mobil a Stirilor ProTV a fost descarcata de la lansare si pana astazi de 257037 de ori.

In februarie 2017, aplicatia de iPad pentru www.stirileprotv.ro a beneficiat de un update major, care aduce utilizatorilor urmatoarele avantaje:

1. MAI MULTA VITEZA. Afli pe loc tot ce te interesează. Intri aproape instant in articole si consumi mai putine date.

2. DESIGN MODERN. – Traiesti experienta completa a celui mai puternic brand de stiri din Romania si te bucuri de un design perfect adaptat dispozitivelor mobile.

3. NOTIFICARI IN TIMP REAL. – Esti mereu la curent, fara sa misti un deget. Sistemul segmentat de push-notification iti permite sa alegi stirile care te intereseaza.

De asemenea, aplicatia de mobil Sport.ro a fost descarcata si instalata de 51185 de ori.

Interfata simplificata si design-ul modern permit acum navigarea cu usurinta intre diferite articole, imagini si clip-uri video. Cele doua aplicatii (de Stiri si de Sport) sunt disponibile GRATUIT atat pentru dispozitivele cu sistem Android, cat si pentru iPhone.

StirileProTV.ro in “social media”

In ceea ce priveste retelele online de socializare, StirileProTV.ro este de asemenea pagina cea mai urmarita pe Facebook la categoria “Stiri generale” din Romania, cu peste 2,4 milioane de fani - fiind urmata la o distanta de aproape 1 milion de “like”-uri de Libertatea.

Nu in ultimul rand, pe Twitter, StirileProTV are aproape 429.000 de “followers”, fiind cel mai urmarit cont de Stiri Generale din Romania de pe aceasta retea.

Mai trebuie spus si ca www.stirileprotv.ro poate fi contactat si pe WhatsApp, la numarul destinat exclusiv mesajelor: 0744.878.878.

Sport.ro - lider in 2016

La categoria SPORT, un alt site din portofoliul Pro TV a obtinut cel mai mare numar de utilizatori unici pe tot parcusul anului 2016.

Este vorba despre www.sport.ro - care a fost principala sursa de informare sportiva, dar si pentru alte evenimente majore, in Romania.

Media lunara de utilizatori unici care au accesat www.sport.ro in anul 2016 a fost de 3.592.516, pe locul 2 aflandu-se Gsp.ro, cu 3.038.952 de clienti unici.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Descarca aplicatia StirileProTV pentru iOS si Android si poti castiga un iPhone 6S. Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie
Descarca aplicatia StirileProTV pentru iOS si Android si poti castiga un iPhone 6S. Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie

Aplicatia StirileProTV va aduce cele mai noi informatii de la UEFA EURO 2016, in timp real, direct pe telefon.

Pro TV si www.stirileprotv.ro, lideri de audienta de 1 Decembrie. Cati oameni au urmarit filmul Avatar
Pro TV si www.stirileprotv.ro, lideri de audienta de 1 Decembrie. Cati oameni au urmarit filmul Avatar

Pro TV a sarbatorit implinirea a 19 ani alaturi de milioane de romani si va multumim pentru asta!

RECORD de trafic in internetul romanesc. StirileProTV.ro a inregistrat 1,3 milioane de utilizatori unici in ziua alegerilor
RECORD de trafic in internetul romanesc. StirileProTV.ro a inregistrat 1,3 milioane de utilizatori unici in ziua alegerilor

www.stirileprotv.ro a stabilit duminica un nou record de trafic pentru internetul din Romania. Peste 1,3 milioane de utilizatori unici au accesat site-ul in ziua alegerilor prezidentiale.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.