"Romania, te iubesc! ", acum live si pe m.stirileprotv.ro

Ultimul update: Luni 05 Noiembrie 2012 19:41
Data publicarii: Joi 19 Mai 2011 22:29
Categorie: Actualitate
m.stirileprotv.ro

Stirile Pro TV si emisiunea "Romania, te iubesc!" devin disponibile live si pe mobil, incepand de duminica, fiind accesibile pentru toti posesorii de telefoane cu o conexiune la internet.

Daca esti pe mobil, click aici pentru a urmari live "Romania, te iubesc!"

Astfel, la adresa m.stirileprotv.ro, posesorii de telefoane mobile cu o conexiune la internet vor putea urmari live Stirile ProTV de la ora 19.00.

Site-ul celui mai puternic program de stiri din Romania, www.stirileprotv.ro, va fi alaturi si de acei useri care, indiferent unde se afla, acceseaza informatia si pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.

Pe de alta parte, emisiunea "Romania, te iubesc", difuzata duminica, de la ora 18.00, la Pro TV, poate fi vizionata live pe telefonul mobil.

Astfel, duminica, la adresa m.stirileprotv.ro, utilizatorii pot vedea live ancheta dedicata asistatilor social care traiesc in lux realizata de corespondentul Pro TV Rares Nastase.

Romanii care in acte figuzeaza cu handicap grav de vedere sau locomotor, odata filmati, s-au facut foc si para si au inceput sa arunce, deopotriva cu pietre si injurii, deranjati ca echipa "Romania, te iubesc!" ii intreaba de sanatate.

Duminica, intr-o noua editie a emisiunii "Romania, te iubesc!", Rares Nastase dezvaluie telespectatorilor Pro TV faptul ca sunt cetatenii unui stat mai mult decat darnic cu oamenii care traiesc exclusiv din indemnizatii si ajutoare, cu asistati de lux care conduc masini de zeci de mii de euro, cu nevazatori soferi si cu rude ale unor alesi locali prea bogati ca sa nu-si permita beneficii lunare de la bugetul national.

"Pe de-o parte, e vorba de mafia certificatelor de handicap in care sunt implicati medici si functionari din sistemul de asistenta sociala, pe de alta parte, sunt beneficiari ai venitului mimim garantat care au proprietati somptuoase, vile si terenuri in zone bune, dar si limuzine de lux", a spus Rares Nastase, care a trecut prin peripetii serioase in realizarea acestui reportaj.

Uluitor, dar adevarat, jumatate din populatia Romaniei primeste ajutor de la stat. Teoretic, Romania nu ar trebui catalogata drept o tara de asistati, deoarece procentul din PIB alocat asistentei sociale, de 14% pe an, este considerat mic de europeni, avand in vedere ca in Uniunea Europeana media este de 27%.

Diferenta este insa ca ei aloca sume mai mari pentru mai putini cetateni, in timp ce la noi jumatate din populatie primeste sume mai mici. Numarul asistatilor social a crescut de la un an la altul, iar asta a dus, firesc, si la cresterea sumelor alocate - de la 582 de milioane de lei, in 2003, la peste 8 miliarde sapte ani mai tarziu.

m.stirileprotv.ro face parte din IBU Pro TV, divizia de online a Pro TV S.A., care opereaza site-uri de mobile de top din internetul romanesc, precum m.sport.ro, m.acasatv.ro, m.perfecte.ro, m.incont.ro, m.wfan.ro, m.crimetime.ro, m.yoda.ro.

m.stirileprotv.ro Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Criza imobiliara. De ce isi permit proprietarii sa tina la pret

Criza imobiliara. De ce isi permit proprietarii sa tina la pret

Eugen Davidoiu

Şeful Tarom: ”Nu voi demisiona, pentru că nu am de ce”

15 refugiați din Irak şi Afganistan prinşi în Arad. Cum încercau să treacă frontiera

Inginer din Galaţi, reţinut după ce şi-a ucis partenera cu 14 ani mai tânăra

avion prabusit

Anchetă în cazul avionului prăbuşit în judeţul Iaşi, la un show aviatic. Principala ipoteză

Operațiune de salvare la cota 2.300, în Făgăraș. Ce a pățit o turistă

Un avion cu două persoane la bord s-a prăbușit în județul Iași. Pilotul a murit. FOTO