Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Sta sub un pod cu bunica si sora lui, e necajit si tremura de frig. Ce face acest copil de 12 ani intr-o parcare din Capitala

Andrei

Gerul cumplit din ultimele zile scoate la iveala povesti dramatice ale unor oameni necajiti si sarmani, fortati de imprejurari sa doarma pe strada, cautand cu disperare un loc calduros.

Este si povestea lui Andrei, un baietel de doar 12 ani, care traieste sub un pod din Capitala, impreuna cu bunica si sora lui. Adapostiti doar de un cort, cei trei se folosesc de ce gasesc pentru a se mai incalzi putin.

Un utilizator care i-a postat fotografia pe Facebook scrie ca baiatul se plimba in fiecare seara printr-o parcare, in incercarea de a gasi ceva de mancare sau macar o patura, sa-i tina de cald:

"El este Andrei si are doar 12 ani,"locuieste" impreuna cu bunica si sora lui intr-un cort sub un pod din zona Dristor. Il puteti gasi aproape in fiecare seara in parcarea de la KFC-Dristor, mi-a cerut in seara asta doar ceva de mancare sau o patura. Orice ajutor este bine venit, sa incercam sa-l ajutam cu totii. Puteti ajuta si printr-un share, in speranta ca povestea lui va fi auzita".

 

El este Andrei si are doar 12 ani ,"locuieste" impreuna cu bunica si sora lui intr-un cort sub un pod din zona...

Posted by Anamaria Monique on Friday, 15 January 2016

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 20 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: oameni ai strazii, adapost, ger, iarna, strada,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed