Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

SRI confirma ca teroristii au folosit cartele pre-pay pentru a vorbi din Romania in strainatate. Ce obiective erau vizate

Embed:

Indivizi care au legaturi cu organizatii teroriste au folosit cartele preplatite, ca sa vorbeasca din Romania, in strainatate. Anuntul este facut chiar de Serviciul Roman de Informatii.

Mai mult, informatii recente arata ca aceste cartele ar fi utilizate pentru lansarea de amenintari la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o tara europeana.

"In Romania, indivizi afiliati organizatiilor teroriste au folosit cartele pre-paid pentru comunicare in exterior. Investigatia priveste inclusiv posibilitatea utilizarii unor astfel de cartele in atentatele din Europa.

De altfel, informatii recente indica lansarea de amenintari la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o tara europeana de pe astfel de cartele", precizeaza SRI, ca reactie la informatiile aparute in spatiul public cu referire la cartelele nenominale din Romania.

SRI mentioneaza ca investigheaza, in cooperare cu institutiile din Sistemul National de Prevenire si Combatere a Terorismului si partenerii internationali, folosirea cartelelor nenominale romanesti in zone in care activeaza organizatii teroriste.

"SRI a reliefat constant necesitatea adoptarii unei legislatii privind cartelele pre-paid conforme cu normele UE", subliniaza sursa citata.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 30 Martie 2016
Citeste mai multe despre: SRI, cartele pre-paid,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed