Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Sofer din Bucuresti, luat la pumni de un altul. Compania de care apartine una dintre masini a inceput o ancheta. VIDEO

Embed:

 Incident violent in Bucuresti. Un sofer a fost luat la pumni de un altul, in timp ce asteptau la semafor.

Cei doi s-au sicanat in trafic inainte de agresiune, dupa ce amandoi si-au taiat calea unul celuilalt cand au schimbat benzile din scurt. Agresivitatea la volan nu este sanctionata, pentru ca propunerea legislativa care prevede asta nu a fost inca votata de parlamentari.

In imaginile postate pe internet, au fost suprinse ambele masini pe strada, cu putin timp inainte de agresiune.

Specialist conducere defensiva, Andrea Fogliazza: "De aici incep toate problemele, soferul care merge cu masina alba, la un moment dat, fara sa semnalizeze, va taia calea la masina albastra. Din momentul acesta si masina albastra este constransa sa franeze bruisc si sa claxoneze. Claxoneaza pentru ca asta e obiceiul pe care il avem in trafic zi de zi."

Soferii celor doua autoturisme continua sa se sicaneze in trafic. Este randul soferului din masina albastra sa intre brusc in fata celei albe. In momentul in care cei doi opresc in coloana, la semafor, izbucneste bataia.

Soferul din vehiculul alb se da jos, fuge la celalalta masina, deschide portiera si incepe sa-l loveasca pe conducatorul auto, luat prin surprindere. Apoi pleaca. Agresorul conducea masina de serviciu a sotiei sale.

Iulian Pavel, directorul unei firme de instalatii si echipamente industriale: "In momentul acesta facem o cercetare ca sa vedem ce s-a intamplat. Nu putem sa toleram un astfel de comportament indiferent de situatia din trafic."

Astfel de incidente sunt tot mai dese in trafic. Aglomeratia si lipsa de civilizatie in trafic duc la conflicte violente. Primul sfat de la specialistii in conducere preventiva este sa nu va grabiti si sa va asigurati atunci cand faceti o manevra.

Specialist conducere defensiva, Andrea Fogliazza: "E foarte bine sa inchidem masina oricum imediat cand intram in ea. Aici nu vedem daca i-a spart geamul sau soferul l-a actionat, ceea ce nu trebuie sa facem daca vedem ca cineva este foarte nervos."

Victima acestui incident nu a depus plangere la politie, asa ca agentii nu pot incepe o investigatie. Agresivitatea in trafic ar putea fi sanctionata daca parlamentarii ar vota modificarile la Codul Rutier propuse de Ministerul de Interne.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: bataie, trafic, agresiv, soferi, masini, claxon,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed