Soare si vant puternic in mai multe zone din tara. Vremea se strica incepand de miercuri

Ultimul update: Miercuri 23 Martie 2016 00:04
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2016 10:43
Categorie: Vremea

Ziua de duminica ne aduce vreme putin mai buna ca sambata, vedem soarele si vantul va sufla cu putere. Vom avea de la 5 la 13 grade, cu valori de 10 grade in multe zone.

In Dobrogea si Baragan se anunta cateva ore cu soare, innorari temporare si cu totul sporadic un pic de ploaie. Maximele urca 5... 6 grade fata de sambata, minimele doar cu doua grade.

In Moldova sudica si in nordul Munteniei asteptam vreme mai buna, chiar insorita. Nicio mirare ca se incalzeste simtitor: ieri au fost doar 5 grade in zona. Conditii meteo mai bune ca ieri gasim si in jumatatea nordica a Moldovei. Soarele va aparea printre nori, vantul nu exagereaza si se incalzeste cu vreo 7 grade. Noaptea ne aduce valori in jur de zero grade si cer senin.

In nordul Transilvaniei si in Maramures, cerul va avea innorari frecvente, dar nu apar precipitatii; poate la noapte sa vina ceva ploi. Ziua se incalzeste putin, dar la noapte revin minimele negative.

Vestul tarii va fi strabatut de nori si vedem soarele din cand in cand. Termic nu sunt modificari esentiale. Conditii de ploaie apar abia de la noapte.

In centrul Romaniei: vreme mai buna, un pic mai calda, destul de mult soare. Minimele aluneca sub zero doar cu un grad sau doua.

Sud-vestul tarii primeste vreme frumoasa, dar se mai raceste un pic fata de ieri: maximele pierd doua-trei grade. Noaptea avem peste zero grade. In sudul tarii: o vreme amestecata. Nu ducem lipsa de nori, zarim si soarele, vantul mai are unele porniri, iar maximele se opresc la 8...10 grade.

In Bucuresti vreme schimbatoare, cu vant activ, soare, fara precipitatii. Temperaturile sunt modeste: 10 grade dupa pranz, sub zero luni in zori. La munte se anunta atmosfera cam inchisa; scad sansele de fulguiala, dar vantul se mentine in forta. La noapte se mai insenineaza in masivele sudice, insa apar ploile in masivele vestice.

Luni se incalzeste zdravan in sudul tarii, pe unde va fi soare; in vest, centru si nord asteptam ploi locale; pe la munte un pic de lapovita cu ninsoare. Vantul prinde putere peste tot.

Marti se raceste in vest, sud si sud-est; in general vom avea valori de temperatura normale. Ploile apar din vest, cuprind treptat sudul si centrul tarii, iar noaptea si celelalte tinuturi. O sa ploua mult in Banat si vestul Olteniei.

Miercuri se strica vremea: atmosfera inchisa, ploi temporare peste tot, lapovita si ninsoare pe crestele Carpatilor. Temperaturi modeste, intr-o noua scadere.

Ploi, temperaturi scazute si lapovita in mai multe zone din tara. Cum va fi vremea saptamana viitoare

Ploi, temperaturi scazute si lapovita in mai multe zone din tara. Cum va fi vremea saptamana viitoare

vremea

Temperaturi ridicate, însoțite însă de ploi. Vineri revine canicula

Marți, pe litoral vântul va sufla cu intensitate. Unde va ploua

Luni, în Capitală e posibil să plouă. Prognoza pentru urmatoarele zile în toată țara

vremea, prognoza, meteo,

Canicula persistă în sud-estul țării. Ce se întâmplă cu vremea la munte și pe litoral

Cod portocaliu de furtuni și ploi torențiale în 18 județe din țară

Avertizări cod galben şi portocaliu pentru ploi torenţiale şi vijelii în 18 judeţe