Soare si vant puternic in mai multe zone din tara. Vremea se strica incepand de miercuri

Ultimul update: Miercuri 23 Martie 2016 00:04
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2016 10:43
Categorie: Vremea

Ziua de duminica ne aduce vreme putin mai buna ca sambata, vedem soarele si vantul va sufla cu putere. Vom avea de la 5 la 13 grade, cu valori de 10 grade in multe zone.

In Dobrogea si Baragan se anunta cateva ore cu soare, innorari temporare si cu totul sporadic un pic de ploaie. Maximele urca 5... 6 grade fata de sambata, minimele doar cu doua grade.

In Moldova sudica si in nordul Munteniei asteptam vreme mai buna, chiar insorita. Nicio mirare ca se incalzeste simtitor: ieri au fost doar 5 grade in zona. Conditii meteo mai bune ca ieri gasim si in jumatatea nordica a Moldovei. Soarele va aparea printre nori, vantul nu exagereaza si se incalzeste cu vreo 7 grade. Noaptea ne aduce valori in jur de zero grade si cer senin.

In nordul Transilvaniei si in Maramures, cerul va avea innorari frecvente, dar nu apar precipitatii; poate la noapte sa vina ceva ploi. Ziua se incalzeste putin, dar la noapte revin minimele negative.

Vestul tarii va fi strabatut de nori si vedem soarele din cand in cand. Termic nu sunt modificari esentiale. Conditii de ploaie apar abia de la noapte.

Informare meteo de vreme rea in toata tara, pentru acest weekend. Temperaturi negative, bruma si vant puternic

In centrul Romaniei: vreme mai buna, un pic mai calda, destul de mult soare. Minimele aluneca sub zero doar cu un grad sau doua.

Sud-vestul tarii primeste vreme frumoasa, dar se mai raceste un pic fata de ieri: maximele pierd doua-trei grade. Noaptea avem peste zero grade. In sudul tarii: o vreme amestecata. Nu ducem lipsa de nori, zarim si soarele, vantul mai are unele porniri, iar maximele se opresc la 8...10 grade.

In Bucuresti vreme schimbatoare, cu vant activ, soare, fara precipitatii. Temperaturile sunt modeste: 10 grade dupa pranz, sub zero luni in zori. La munte se anunta atmosfera cam inchisa; scad sansele de fulguiala, dar vantul se mentine in forta. La noapte se mai insenineaza in masivele sudice, insa apar ploile in masivele vestice.

Luni se incalzeste zdravan in sudul tarii, pe unde va fi soare; in vest, centru si nord asteptam ploi locale; pe la munte un pic de lapovita cu ninsoare. Vantul prinde putere peste tot.

Marti se raceste in vest, sud si sud-est; in general vom avea valori de temperatura normale. Ploile apar din vest, cuprind treptat sudul si centrul tarii, iar noaptea si celelalte tinuturi. O sa ploua mult in Banat si vestul Olteniei.

Miercuri se strica vremea: atmosfera inchisa, ploi temporare peste tot, lapovita si ninsoare pe crestele Carpatilor. Temperaturi modeste, intr-o noua scadere.

Ploi, temperaturi scazute si lapovita in mai multe zone din tara. Cum va fi vremea saptamana viitoare

Ploi, temperaturi scazute si lapovita in mai multe zone din tara. Cum va fi vremea saptamana viitoare

peisaj de toamna in parc

Atmosferă de vară joi, cu temperaturi foarte ridicate. Prognoza pentru finalul săptămânii

Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. În Vest temperaturile vor atinge 29 de grade

Vreme deosebit de caldă, cu temperaturi ce ajung la 28 de grade, marti. Prognoza pe 3 zile

Vreme frumoasă, cu maxime de 26 de grade. Prognoza pentru următoarele zile

Vremea rămâne plăcută în majoritatea zonelor. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Vremea se răcoreşte sâmbătă. Maximele vor fi de la 13 la 23 de grade

Munte

Vremea 13 octombrie 2017: pe creste ar putea apărea lapoviță. Cum va fi vremea în weekend

Vremea 12 octombrie 2017: vreme caldă, cu intensificări ale vântului. Unde va ploua

Vremea 11 octombrie 2017: se încălzește ușor. Prognoza pe următoarele 3 zile

Vreme răcoroasă, marți, în toată țara. Prognoza pentru următoarele 3 zile

Vremea începe să se încălzească. Zonele unde continuă să plouă

Zăpadă de aproape un metru în unele zone montane