Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Scandal pe turnulete. Un rom din Timisoara a fost amendat de autoritati pentru ca si-a ridicat doua turnuri la palat

Embed:

Un rom din Timisoara, care si-a ridicat doua turnuri la palat, are probleme cu legea.

Potrivit primarului municipiului, constructia turnurilor este ilegala, motiv pentru care proprietarul a fost amendat cu 5000 de lei. Acesta nu a tinut insa cont, si a continuat lucrarile. Primaria intentioneaza acum sa puna paza permanenta in zona si sa-l amendeze pe proprietar in fiecare zi, pana se conformeaza normelor.

"Nu exista autorizatie de constructie. Au fost amendati cu 5000 de lei. Haideti ca mergem acolo, numai uite ca s-au retras, de aia am zis sa-i filmati pana nu se retrag, ca au primit semnalul, asa cum era de asteptat", a explicat Nicolae Robu, Primarul Municipiului Timisoara.

Cu toate ca proprietarul a primit o amenda usturatoare si ar fi trebuit sa incheie renovarea, marti lucrarile continuau de zor, la acelasi imobil. Cand a ajuns primarul la fata locului, muncitorii au disparut insa imediat.

"Exista doar un certificat de urbanism eliberat pentru punerea in siguranta a cladirii sau pentru aducerea ei la forma initiala pentru ca au inceput cu multa vreme in urma lucrari. Si vom da amenzi dupa amenzi atata timp cat ne permite legea", sustine primarul.

Dupa cateva minute, in zona a aparut proprietarul cladirii.

"Ceea ce vedeti exista din anii 90, cu autorizatie. Iar ce s-a constatat, se face o renovare, intr-adevar imi asum toata responsabilitatea daca s-a facut o greseala. Am fost in audiente peste tot, acum casa se pune in siguranta, ca sa nu-mi ploua-n casa" a explicat proprietarul.

Autoritatile locale au actionat marti la pontul unei vecine, deranjata cel mai probabil de zgomotul produs de lucrari. Primaria anunta ca intentioneaza sa puna paza permanenta in zona si sa il amendeze pe proprietar, pana cand se conformeaza normelor.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 30 Iulie 2014
Citeste mai multe despre: timisoara, scandal, palat,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed