Saptamana incepe cu frig si vant, dar nu pentru mult timp. Cand se vor inregistra primele temperaturi de VARA

×
Codul embed a fost copiat

Luni, 23 martie, vremea se va raci fata de ziua anterioara indeosebi in regiunile din jumatatea estica, unde va deveni mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data.

In restul teritoriului, valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii martie. Astfel, se vor inregistra maxime de la 4...5 grade in Delta Dunarii si in nordul Moldovei, pana la 14...15 grade, izolat, in vest si centru. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in zona montana, unde izolat va fulgui, iar noaptea in sud-vestul extrem, unde vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va prezenta unele intensificari in regiunile sudice si pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 5 grade in vest. Dimineata si noaptea, local se va forma bruma si vor fi conditii de ceata.

Presiunea atmosferica va scadea in vest, nord si centru si va creste in rest.

Luni, 23 martie, Bucuresti - Vremea se va raci. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului, cand si vantul mai avea unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Presiunea atmosferica va creste foarte putin, valoarea sa apropiindu-se de cea normala.

Citește și
Vremea
Cum va fi vremea de Paste si 1 Mai. Luna aprilie va fi ploioasa, iar temperaturile vor ajunge pana la 17 grade in Capitala
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Marti, 24 martie 2015

In tara, valorile termice, in crestere fata de intervalul anterior in toate zonele tarii, se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor avea valori de la 7...8 grade pe litoral, pana la 17...18 grade in regiunile vestice si centrale, iar cele minime se vor situa intre -5 grade in estul Transilvaniei si 9 grade in sudul Banatului. Cerul va fi variabil spre senin, dar cu innorari in sud-vestul extrem, iar noaptea si in vest, unde izolat va ploua slab. Vantul va avea intensificari, indeosebi ziua, mai ales pe crestele montane, in Campia de Vest si pe litoral. In regiunile extracarpatice, spre sfarsitul intervalului, se va semnala ceata.

Presiunea atmosferica va scadea.

Marti, 24 martie 2015, Bucuresti - Valorile termice vor fi in crestere usoara si se vor apropia de cele normale specifice perioadei; temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 0...2 grade. Cerul va fi variabil spre senin, iar noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Presiunea atmosferica va scadea usor.

Miercuri, 25 martie

In tara, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, indeosebi in nord, nord-vest si centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade. innorarile, persistente in vest si in sud-vest, se vor extinde treptat in toate zonele tarii. Mai ales in a doua parte a zilei va ploua in Banat, Oltenia, Transilvania si in Muntenia si local in Crisana, iar noaptea si in restul teritoriului. in zona montana, indeosebi in cursul noptii, precipitatiile vor fi mixte. La inceputul intervalului, in est si in sud-est, se va semnala ceata. Vantul va prezenta intensificari la munte, in Banat, dar local si temporar si in restul teritoriului.

Miercuri, 25 martie, Bucuresti - Vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 7...9 grade. Cerul se va innora treptat si spre seara si in prima parte a noptii, temporar va ploua. La inceputul intervalului vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla moderat, cu intensificari mai ales ziua.

Joi, 26 martie

In tara, valorile termice vor continua sa creasca mai ales in regiunile extracarpatice si astfel, vremea va deveni deosebit de calda in toata tara. Temperaturile maxime vor fi de la 12 grade in delta, pana la 23...24 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 2 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 11 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele innorari. Temporar se vor semnala ploi slabe, ziua, local in nord-vest si izolat in sud-vest, centru si sud, iar noaptea, local in jumatatea sudica a tarii. Vantul va avea unele intensificari in cursul zilei pe crestele montane, dar local si in vest, centru si est.

Joi, 26 martie, Bucuresti - Vremea va deveni deosebit de calda, cu o maxima termica de 21...22 de grade si o minima de 8...10 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales dupa-amiaza si noaptea, cand vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat.

LA MUNTE

Luni, 23 martie - Vremea se va raci in majoritatea masivelor. Cerul variabil, va avea unele innorari, mai ales in prima parte a zilei cand, izolat va fulgui in Carpatii Orientali si in Carpatii Meridionali. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in masivele sudice. Izolat, pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Martie, 24 martie - Valorile termice vor fi in crestere, astfel ca vremea va deveni calda pentru acesta data in cea mai mare parte a zonei montane. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in Carpatii Occidentali noaptea. Vantul va avea intensificari, indeosebi pe creste. Izolat noaptea, pe vai si in depresiuni se va semnala ceata.

Miercuri, 25 martie - Vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi avea innorari si mai ales in a doua parte a zilei si noaptea va ploua, iar in zona inalta vor fi si lapovite si ninsori. Vantul va prezenta intensificari, iar pe creste va sufla tare. Izolat, la inceputul intervalului, pe vai si in depresiuni va fi ceata.

Joi, 26 martie - Valorile termice vor continua sa creasca in majoritatea masivelor, vremea devenind deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si va ploua slab, local in Carpatii Occidentali si in cei Meridionali si izolat in rest. Vantul va prezenta unele intensificari ziua, indeosebi pe creste.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Vreme extrem de calda, cu temperaturi de pana la 18 grade Celsius, dar ninsoare la munte. Prognoza meteo pana miercuri
Vreme extrem de calda, cu temperaturi de pana la 18 grade Celsius, dar ninsoare la munte. Prognoza meteo pana miercuri

Duminica se va incalzi si vom avea vreme calda pentru aceasta data, in special in regiunile extracarpatice. Innorarile vor fi temporare si spre seara vor fi lapovite si ninsori slabe in Moldova si in Carpatii Orientali.

Cum va fi vremea de Paste si 1 Mai. Luna aprilie va fi ploioasa, iar temperaturile vor ajunge pana la 17 grade in Capitala
Cum va fi vremea de Paste si 1 Mai. Luna aprilie va fi ploioasa, iar temperaturile vor ajunge pana la 17 grade in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a temperaturilor medii si a cantitatilor de precipitatii pentru lunile aprilie - iunie.

Vreme frumoasa in toata tara, cu temperaturi de pana la 16 grade. Prognoza meteo pentru perioada urmatoare
Vreme frumoasa in toata tara, cu temperaturi de pana la 16 grade. Prognoza meteo pentru perioada urmatoare

Ziua de sambata ne-aduce vreme frumoasa si in incalzire. Doar in Dobrogea mai apar ceva conditii de ploaie slaba, iar maximele termice ajung in intervalul 7...16 grade.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.