Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

"Sa vezi ce amenda iti dau". Reactia unui politist filmat de o soferita in timp ce fuma in masina de serviciu. VIDEO

politist fumeaza

Un politist din Craiova este cercetat dupa ce a fost filmat in timp ce fuma in masina de serviciu, desi acest lucru este interzis.
 

Craioveanca Valentina Milut Oprea, oprita in trafic de agentul sef principal Florin Bitica, din cadrul Biroului Politiei Rutiere Craiova, a postat pe o retea de socializare un filmulet in care politistul fumeaza in masina de serviciu, in timp ce completeaza un proces-verbal de sanctiune pe numele femeii.

"La nici trei zile de la aplicarea legii privind fumatul in locurile publice, Politia Rutiera incalca grav aceasta lege. Filmarea este realizata in urma cu zece minute in apropierea pietei din cartierul Valea Rosie. Domnul fuma in timp ce completa un formular de amenda. Pentru fapta sa, dumnealui, cine ii completeaza formularul de amenda?!", a scris Valentina Milut Oprea pe contul ei.

Mai mult, enervat ca femeia ii atrage atentia ca fumeaza in masina, politistul o ameninta ca o va amenda cu 1.000 de lei.

"E treaba dumitale? Sa vezi ce amenda iti dau la Sectia 16. 10 milioane iti dau", ameninta agentul.

Dupa aparitia acestui video, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj a anuntat ca a dechis o ancheta in acest caz
 

 

La nici trei zile de la aplicarea legii privind fumatul in locurile publice, politia rutieră încalcă grav aceasta lege. Filmarea este realizata in urma cu zece minute in apropierea pieții din cartierul Valea Rosie.Domnul fuma in timp ce completă un formular de amenda. Pentru fapta sa dumnealui cine ii completează formularul de amenda?!

Posted by Valentina Milut Oprea on Thursday, March 24, 2016

 

Sursa: adevarul.ro, Data publicarii: 30 Martie 2016
Citeste mai multe despre: politist, fumat, masina, amenda,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed