Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

S-a dus in rau dupa minge, dar era la un pas de inec. Cum a fost salvat un baietel de 11 ani din Baia Mare

Embed:

Misiune dramatica de salvare in Baia Mare, unde un baiat de 11 ani a intrat in raul Sasar dupa o minge, insa apele au crescut brusc si copilul a ramas prizonier, catarat pe o piatra.

Pompierii chemati in ajutor au reusit cu greu sa-l aduca la mal cu ajutorul unei scari.

Baiatul de 11 ani se juca singur cu mingea pe mal, dar cind balonul i-a cazut in apa, a facut imprudentza sa intre in rau.
Ploile din ultimele ore au creat in amonte o viitura, iar copilul a avut mare noroc ca a reusit sa urce pe un bolovan. Un trecator l-a vazut si a chemat pompierii de urgenta.

Pompierii au adus cu ei o scara inalta de peste 10 metri pe care au intins-o pana la piatra pe care se asezase baiatul. Initial un pompier a vrut sa mearga pana la el ca sa se asigure ca il aduce teafar la mal insa pustiul a dat dovada de curaj si a urcat singur pe ea.

Baiatul a reusit in final sa ajunga la mal- speriat, dar nevatamat. Un echipaj al ambulantei l-a preluat si l-a dus la spital insa baiatul nu a ramas internat. Pompierii atrag atentia asupra acestui imens pericol al viitorilor provocate de sezonul ploios, care va dura cel putin cateva zile.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 24 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Baia Mare, misiune, copil, rau, pompieri,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed