Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Restrictii de trafic miercuri in Capitala, pentru doua mitinguri. Zonele unde circulatia va fi oprita

Embed:

Circulatia va fi restrictionata miercuri din cauza a doua mitinguri organizate in Capitala.

Asadar, intre orele 11:00 si 13:45, traficul in zona Parc Izvor - Pod Hasdeu - strada Buzesti - Piata Victoriei, va fi blocat gradual.

Circulatia va fi restrictionata de la ora 13:00 si pe o portiune din soseaua Kiseleff. Iar in fata Guvernului, traficul rutier se va desfasura pe doua benzi de mers. Politistii ii roaga pe soferi sa circule cu prudenta si sa foloseasca rute ocolitoare.

Brigada Rutiera a anuntat ca intre orele 11:00 – 13:45 este programat un miting, in alveola de langa parcul Izvor, care va fi urmat de un mars, intre orele 13:45 – 14:45, pe traseul Parc Izvor - Pod Hasdeu - str. Parvan - str. Berzei - str. Buzesti - Piata Victoriei.

"Avand in vedere ca, pe timpul desfasurarii mitingului din alveola de langa parcul Izvor, cat si pe timpul marsului de deplasare spre Piata Victoriei, circulatia va fi restrictionata gradual, solicitam conducatorilor de autovehicule ca, in intervalul mentionat, sa evite pe cat posibil deplasarea in zona, sa foloseasca rutele ocolitoare, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri", precizeaza comunicatul de presa.

Tot miercuri, este programat un miting, intre orele 14:45 – 18:00, in Piata Victoriei, in perimetrul sos. Kiseleff - bd. Aviatorilor - Parcul Kiseleff - Calea Victoriei - bd. Iancu de Hunedoara.

In acest context, traficul in zona urmeaza sa fie restrictionat astfel:

* incepand cu ora 13:00 se va restrictiona traficul rutier pe sos. Kiseleff intre str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei;

* circulatia in Piata Victoriei va fi resistematizata prin asigurarea traficului rutier pe doua benzi de circulatie pe sens in fata cladirii Guvernului intre bd. Aviatorilor si Calea Victoriei, respectiv bd. Lascar Catargiu;

* sensul de circulatie din Piata Victoriei, relatia str. Buzesti - bd. Nicolae Titulescu catre Calea Victoriei, respectiv catre bd. Lascar Catargiu, restrictia se va mentine pana la finalizarea activitatii;

* pe str. Paris traficul va fi redirectionat doar catre bd. Aviatorilor.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 23 Martie 2016
Citeste mai multe despre: restrictii, trafic, bucuresti,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed