Razvan Vasilescu a fost operat pe inima, dupa ce a suferit un infarct. Grefe de artere sanatoase au inlocuit zonele afectate

Ultimul update: Sambata 20 Februarie 2016 07:08
Data publicarii: Miercuri 17 Februarie 2016 07:50
Categorie: Actualitate

Actorul Razvan Vasilescu, operat marti seara pe cord deschis la Spitalul Floreasca din Capitala, a trecut cu bine de prima noapte. Interventia dificila a durat mai bine de trei ore, dar acum pacientul este internat la terapie intensiva in stare stabila.

Actorul Razvan Vasilescu a ajuns la spitalul Floreasca ieri dupa amiaza si a intrat direct in sala de operatie. Medicii i-au facut mai multe bypass-uri, pentru ca suferise un infarct.

I-au prelevat grefe de artere si vene sanatoase si i-au inlocuit portiunile lezate din artera bolnava a inimii. Astfel, sangele a putut fi oxigenat si a circulat din nou cum trebuie.

Aceasta operatie se face cu oprirea cordului, adica inima actorului a fost oprita in timpul interventiei si pacientul a fost trecut pe un aparat de circulatie extracorporala.

Operatia pe cord a decurs fara complicatii, dar pacientul va avea nevoie de recuperare. Razvan Vasilescu are 62 de ani si a debutat in cinematografie in anul 1979. De atunci a avut numeroase roluri, care l-au consacrat.

Transformarea prin care a trecut un actor roman pentru a deveni taximetristul momentului. "Nu dadusem un pumn toata viata"

Alaturi de rolurile inegalabile din teatru, Razvan Vasilescu a reusit in cariera numeroase partituri antologice in film, de la "De ce trag clopotele, Mitica", pana la "O vara de neuitat", "Balanta" ori "California dreamin'". De Craciun, a aparut si in serialul ''Las Fierbinti".

Actorul va mai ramane 2-3 zile, internat la Sectia de Terapie Intensiva, pana cand se va face mai bine, iar apoi va mai sta cateva zile in spital, pana cand medicii vor considera ca poate pleca acasa."

Ursul de Argint ar putea fi al nostru. Un actor roman este in competitie cu Christian Bale la Festivalul de Film de la Berlin

Ursul de Argint ar putea fi al nostru. Un actor roman este in competitie cu Christian Bale la Festivalul de Film de la Berlin

bebelus

Rujeola face a 36-a victimă: un copil de un an și o lună, care nu fusese vaccinat

Scandalul citricelor, în faza pe amenzi. Zeci de comercianți nu și-au avertizat clienții

Bărbați trimiși după gratii, după ce au înșelat mai multe persoane, prin metoda accidentul

46 de câini de luptă, găsiți într-o curte la ieșirea din Brăila

Constanțeni păcăliți de o bandă de muncitori falși. Cum erau șantajați oamenii

Suspectul in cazul farmacistului gasit mort, dat in urmarire generală şi internaţională

Cristi Chivu

Sunt peste 75.000 de sms-uri pentru construirea MagicHome. Adelina si Cristi Chivu, alaturi de parintii copiilor bolnavi

Hans Klemm: România ar deveni o ţară mai prosperă, dacă furtul din banul public s-ar opri

Un maxi-taxi a luat foc în mers, în Bucureşti

Doi bărbați, păcăliți de o femeie care a pretins că este reporter. Ea le-a furat 30.000 de lei

S-au luat la bătaie în timpul botezului din cauza unei dedicaţii. Cuvintele jignitoare spuse de lăutari

”Ne-am săturat de struți, de ouă, de veverițe”. Investițiile primarului din Bistrița au scos oamenii în stradă