Razvan Vasilescu a fost operat pe inima, dupa ce a suferit un infarct. Grefe de artere sanatoase au inlocuit zonele afectate

Ultimul update: Sambata 20 Februarie 2016 07:08
Data publicarii: Miercuri 17 Februarie 2016 07:50
Categorie: Actualitate

Actorul Razvan Vasilescu, operat marti seara pe cord deschis la Spitalul Floreasca din Capitala, a trecut cu bine de prima noapte. Interventia dificila a durat mai bine de trei ore, dar acum pacientul este internat la terapie intensiva in stare stabila.

Actorul Razvan Vasilescu a ajuns la spitalul Floreasca ieri dupa amiaza si a intrat direct in sala de operatie. Medicii i-au facut mai multe bypass-uri, pentru ca suferise un infarct.

I-au prelevat grefe de artere si vene sanatoase si i-au inlocuit portiunile lezate din artera bolnava a inimii. Astfel, sangele a putut fi oxigenat si a circulat din nou cum trebuie.

Aceasta operatie se face cu oprirea cordului, adica inima actorului a fost oprita in timpul interventiei si pacientul a fost trecut pe un aparat de circulatie extracorporala.

Operatia pe cord a decurs fara complicatii, dar pacientul va avea nevoie de recuperare. Razvan Vasilescu are 62 de ani si a debutat in cinematografie in anul 1979. De atunci a avut numeroase roluri, care l-au consacrat.

Alaturi de rolurile inegalabile din teatru, Razvan Vasilescu a reusit in cariera numeroase partituri antologice in film, de la "De ce trag clopotele, Mitica", pana la "O vara de neuitat", "Balanta" ori "California dreamin'". De Craciun, a aparut si in serialul ''Las Fierbinti".

Actorul va mai ramane 2-3 zile, internat la Sectia de Terapie Intensiva, pana cand se va face mai bine, iar apoi va mai sta cateva zile in spital, pana cand medicii vor considera ca poate pleca acasa."

Ursul de Argint ar putea fi al nostru. Un actor roman este in competitie cu Christian Bale la Festivalul de Film de la Berlin

Ursul de Argint ar putea fi al nostru. Un actor roman este in competitie cu Christian Bale la Festivalul de Film de la Berlin

Loto

LOTO 6/49. Numerele extrase duminică, 24 septembrie 2017

Bărbat băut, reținut după ce a bătut patru oameni și a avariat doua mașini

Un copil de 13 ani și bunicul său au căzut în râul Dâmbovița

Ponta îl atacă dur pe Dragnea în cazul ”Belina”. ”Lăcomia bolnavă a unui singur om”

Dependenți de mașină: bucureștenii dezvăluie ce i-ar face să renunțe la autoturism

Accident pe DN3. Un fotbalist, transportat cu elicopterul la spital

Accident Calea Lugojului

Teoria consilierului primarului Timișoarei, privind cauza prăbușirii porții

Cutremure în Vrancea şi în Marea Neagră, duminică dimineaţă

Localul celebru în care Ceaușescu n-a intrat niciodată, pentru că a fost considerat nesigur

Dragnea a vorbit la telefon cu Viktor Orban. Întelegerea la care au ajuns

Noaptea caselor: programul evenimentului organizat sâmbătă seară

Realizatorul ”Wild Carpathia” pregătește încă 8 episoade despre România, care vor fi la ProTV